Milli Görüş'ü Terör Örgütü İlan Eden Kişi Kim?

Milli Görüş'ü Terör Örgütü İlan Eden Kişi Kim?
Milli İttifak liderlerinden Destici, Almanya'da Milli Görüş'ü terör örgütü ilan eden kişinin şimdi AK Parti'nin milletvekili adayı olduğunu belirterek, mütedeyyin seçmene çarpıcı bir soru yöneltti.

7 Haziran seçimlerine Saadet Partisi çatısı altında girecek olan BBP'nin Genel Başkanı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Destici, partisi genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Destici toplantıda, Milli İttifak’a karşı özel projeler hazırlandığını kaydederek, “Bize karşı özel gazeteler kurdular. Özel haber siteleri kurdular. Bazı haber sitelerine özel yerleştirilmiş adamlar var. Sırf ittifakımızı yıpratmak için. Adam 2007 yılında partinin divanında değil. Rahmetli Muhsin Başkan’ın ittifaka karşı olduğunu söylüyor. Yav o divanın üyesi benim, ittifak görüşmelerini ben yaptım. Muhsin Başkan’ın talimatıyla giden benim. Hiçbirisi divan üyesi değil, parti de bile değil, partiye üye bile değil. Adam konuşuyor” diye de tepki gösterdi.

Destici toplantının başında ittifakın başarısından söz ederek, halkın kendilerine destek olduğuna değindi. Destici, “ Saadet Partisi çatısı altında ittifakımız çok güzel bir uyum ortaya koydu. İnşallah seçimin neticesi de bu uyumlu çalışmanın ürünü olarak karşımıza çıkacaktır. Müthiş bir kaynaşma gösterdi teşkilatlarımız. İddia ediyorum, en heyecanlı, en coşkulu mitingler bizim mitinglerimiz. Bu coşku ve heyecan Anadolu’nun tüm sathına yayınlaması ise bizi mutlu etti” dedi.

İçişleri Bakanlığı’na Miting Tepkisi

Saadet Partisi mitinglerinde Polis memurlarının, bütün vatandaşları kameraya alması ve miting alanlarına afişlerin sokulmamasına da tepki gösteren Destici, “Bir takım çevreleri rahatsız etmişiz. Miting alanlarına girişler müthiş bir şekilde polis tarafından kordona alınıyor. İçeri girenlerin tamamı kameraya alınıyor. Bununla da yetinilmiyor, bir takım pankartlar içeri alınmıyor. Polis talimatları yerine getirerek, oralardaki pankartlara kadar müdahale ediyorlar. Müthiş bir şekilde sindirme ve baskı söz konusu. Buna rağmen miting alanlarımız hınça hınç doluyor. Bu anti demokratik uygulamalara iktidarın ve iktidarın emrindeki İçişleri Bakanlığı’nın bir son vermesini istiyoruz” diye tepki gösterdi.

Uşak Mitingi İçin Tepki Gösterdi

Saadet Partisi’nin Uşak’ta önceki gün düzenleyeceği mitingin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı vesilesiyle iptal edilmesin de sert tepki gösteren Destici, “Sayın Cumhurbaşkanı dün Uşak’ta idi. Programından dolayı Valilik bizim mitingimizi iptal ettirip, Sayın Cumhurbaşkanı’na verdi. Bir hak ihlali gerçekleştirmiş olmadı mı? Bizim hakkımızı gasp etti. Bize tahsis edilen yer, Cumhurbaşkanı’na verildi. Bir Cumhurbaşkanı bırakın, iki siyasi partinin mitingini, dağ başındaki çobanın bile hakkını gasp etme hakkına sahip midir, bu adaletli midir” diye tepki gösterdi.

Sarayın Dalkavukları, Soytarıları Var

Açıklamasında 2011 yılında AKP’nin vaatlerini de bir bir hatırlatan Destici, “2011 yılında ne demiş ve ne yapmışlar. Marka şehirler dediler, yaptılar mı, yapmadılar. İleri demokrasi ve yeni anayasa demişler, yaptı mı yapmadılar. Güçlü ekonomi demişler, ekonominin hali ortada.  Milleti kandırmaya devam ediyorlar. İşsizliği yok edeceğiz demişler, işsizlik tavan yaptı. YÖK’ü kaldıracağız dediler, kaldırmadılar. Her yıl 100 bin kişiye 100 TL’den ev vereceğiz demişler, verdiler mi? Yok. Yaptıkları şey yok mu. Susuz belde bırakmayacağız demişler, beldeleri kapatmışlar, böylece susuz belde kalmamış oldu” diye hatırlattı. Destici, AKP’nin ‘2011 yılında 10 tane marka yapacağız’ vaadini de eleştirerek, “Biz de sanıyorduk, dünya markası, lokomotif ürünler yapacaklar diye sandık. Bu gün de Sayın Başbakan atıyor ya. ‘Uçak yaptık, tank yaptık, helikopter yaptık’ diye. Kendisi de inanmıyor, söylediklerine. İnanılmaz bir şekilde bunları söylüyorlar. Ben de ‘Atma Recep Din kardeşiyiz’ diyorum. Biz dünya markası sandık, ama bunların markası başkaymış. Bir, kaçak saray. İkincisi bu sarayın dalkavukları. Her akşam izliyoruz. Dalkavuğu var, soytarısı var. Ne kadar menfaatperest varsa hepsi her akşam, kimi iftira ediyor, kimi dalkavukluk yapıyor, kimi olmamış şeyleri olmuş gibi gösteriyor.  Her kanalda farklı bir türüne rastlarsınız. Üçüncüsü PKK, dördüncüsü Helal Yolsuzluk!, beşincisi Reza ve beslemeleri, altıncısı bakara makara bakanlar, yedincisi ayetli pasta, sekizincisi belediye alanına Kabe’li tavaf. Allah korusun, böyle şeyler de yapıyorlar. Dokuzuncusu türbe kaçırma. Onuncusu da fiyakalı yüksek maliyetli TRT dizileri” diye de sıraladı.

Bize Karşı Özel Gazeteler Kurdular

BBP Eski Genel Başkanı Mustafa Destici, Milli İttifak’a karşı özel projeler hazırlandığını da kaydederek, “Bize karşı özel gazeteler kurdular. Özel haber siteleri kurdular. Bazı haber sitelerine özel yerleştirilmiş adamlar var. Sırf ittifakımızı yıpratmak için. Adam 2007 yılında partinin divanında değil. Rahmetli Muhsin Başkanı’nın ittifaka karşı olduğunu söylüyor. Yav o divanın üyesi benim, ittifak görüşmelerini ben yaptım. Muhsin Başkan’ın talimatıyla giden benim. Hiçbirisi divan üyesi değil, parti de bile değil, partiye üye bile değil. Adam konuşuyor” diye de tepki gösterdi.

Gül’ü Seçtirmeyen Aday Akp’nin Muğla Adayı

2007 yılında Cumhurbaşkanı seçimi öncesi ortaya çıkan 367 krizini de hatırlatan Destici, “2007 yılında Gül’ü seçtirmediler. O dönemde AKP’yi terk edip, başka bir partiye geçen, 367 krizine sebep olan o oylamaya katılmayan kişi şu anda AKP’nin Muğla 1’inci sıra adayı. İzmir’de AKP’ye oy verecek  müteddeyyin kardeşlerimize sesleniyorum. Almanya’da Milli Görüş’ü terör örgütü ilan edip, şikayet eden Ozan Ceyhun’a nasıl oy vereceksiniz?” diyerek konuşmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum