İsveç'te Hayvan Skandalı

İsveç'te Hayvan Skandalı
İsveç’te bir çocuğu ısıran köpeğin infaz edilmek istenmesi hayvan severleri ayağa kaldırdı. İnfaz, yürütülen kampanyalarla engellendi ancak bu kez de mevcut hayvan genelevleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İsveç'te yetkililer, bir çocuğu bacağından ısırdığı gerekçesiyle ‘Kaos’ isimli köpeği ‘infaz’ etmeye kalktı. Köpeğin saldırısına uğrayan çocuğun ailesinin, yetkililerden köpeğin uyutulmasını istemesiyle başlayan süreç, olaya hayvan severlerin de dahil olmasıyla ülke genelinde bir krize dönüştü. 

HAYVAN GENELEVELERİ!

İsveçli hayvan severler özellikle ülkede giderek yayılmaya başlayan hayvan istismarları ve hayvan genelevlerinin durumuna dikkat çekerek, hayvanların da yaşama hakkı olduğunu savundu. Köpek, yürütülen kampanya sonucu infaz edilmekten kurtuldu. Ancak yaşanan süreç, Avrupa’nın birçok ülkesinde meşru hale getirilen hayvan genelevlerini yeniden gündeme taşıdı.

SAPKINLIK BÜYÜYOR

Avrupa’da hayvanlarla cinsel ilişkiyi savunan sapkın zoofili hastaları, tıpkı eşcinseller gibi şuan ciddi bir hak arayışı içinde. Sapkınlar mevcut durumlarını “Toplumun tepkisi 30 sene önce eşcinsellere nasılsa şimdi de bize öyle” şeklinde özetliyor. İsveç, Norveç, Danimarka, Hollanda ve Almanya gibi ülkelerde yasal bir zemine oturtulmuş hayvan genelevleri ise hayvan severlerin büyük tepkisini çekiyor.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum