Keçiören’de 97 Bin Ton Asfalt Döküldü

Keçiören’de 97 Bin Ton Asfalt Döküldü
Keçiören Belediyesi yolların daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Birçok mahalle ve sokağı yeni asfaltla kaplayan ve altyapıdaki çalışmalarını yaz mevsiminin gelmesiyle daha da yoğunlaştıran Keçiören Belediyesi ekipleri, son 1,5 yılda toplam 97 bin ton asfalt dökerek yine bir rekora imza attı.

Asfalt çalışmalarını 3 kısımda yürüten belediye ekipleri önce asfalt kazıyıcı ile yıpranmış yollara yeni asfalt döküyor. Yıpranmış ve altyapı sorunu olmayan sokaklarda da trimer (freze) ile bozulmuş yüzeyi kazıyıp asfaltlama yapılıyor. ASKİ, TELEKOM gibi altyapı kuruluşlarının yapmış olduğu çalışmalar ve ruhsatlı kazılar sonucu bozulan yüzeylere de yama çalışması uygulanıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak asfalt serim ve yama ekiplerinin sürekli sahada olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz 6 yılda 10 yılda serilen asfaltın 5 katını 5 yılda sererek bir rekora imza attık. Bu rekorumuzu sürdürmekte kararlıyız. Keçiören’deki yollarda mevsimsel ya da araçların yol açtığı yıpranmışlığa izin vermiyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için her şeyden önemli" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.