Boğaziçi’nde Ak Parti Heyecanı

Boğaziçi’nde Ak Parti Heyecanı
AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Boğaziçi beldesinde ziyaretlerde bulundu. Adaylar, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan’ı ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Ayşe Keşir ve AK Parti teşkilat mensupları, daha sonra Boğaziçi’ndeki esnafları gezdi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Boğaziçi beldesinden yüksek oranda oy beklediklerini kaydeden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, “Düzce’nin her bölgesinden yüksek oranda oy alıyoruz. Ama bu seçimde daha çok oy almak istiyoruz. Boğaziçi beldemizden de yüksek oy oranı bekliyoruz. Çünkü biz Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir ise “Düzce’mizin tüm sorunlarına vakıfız. Ankara’da sorunların çözümünü yapacak mekanizmaları çalıştıracağız. AK Parti hükümetlerinde ülkemiz ve ilimiz daha almadığı kadar yatırım ve hizmet aldı. Biz de bu yatırımları ve hizmetleri artırmanın yolunu arayacağız. Düzce’mizin önemini her yerde anlatacağız ve milletimizin mutluluğu için çalışacağız” diye konuştu.

Boğaziçi’nde Ak Parti Heyecanı

Boğaziçi’nde Ak Parti Heyecanı

Boğaziçi’nde Ak Parti Heyecanı

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.