İhanete "Muhafazakar Patron"dan Baskı Desteği

İhanete "Muhafazakar Patron"dan Baskı Desteği
Cumhuriyet’in dünkü tır ihanetini Birgün, Taraf gibi gazeteler ile PKK yayın organı Özgür Gündem sürdürdü. İşin daha da ilginci bu gazeteleri “muhafazakar” bir medya patronunun basıyor olması.

Cumhuriyet gazetesi, dün manşetten, Adana’da paralel yapının durdurduğu MİT tırlarıyla ilgili skandal bir iddiada bulunarak, içinde aslında silah olduğunu ileri sürdü ve bazı görüntüler yayınladı.

Savcılık anında harekete geçerek, Türkiye’yi zora sokacak bu skandal habere karşı terör soruşturması başlattı.

Ardından bu görüntülere yayın yasağı getirildi.

Buna rağmen, bugün Taraf, Birgün gibi gazeteler ile bölücü terör örgütü PKK’nın yayın organı Özgür Gündem, Cumhuriyet’in ihanet kokan haberini sürdürerek, yasaklı görüntüleri yayınladı.

Birgün, “Cihatçılara silah taşıyan MİT tırlarını durduran, yayınlayan ve konuşanları vatana ihanetle suçladılar ama… İhaneti gördük” diye manşet attı.

Özgür Gündem de “Rojava ve Suriye’de akan her damla kanın sorumlusu sizsiniz. Şimdi hesap zamanı” diye manşet attı.

Taraf da, “Uluslar arası savaş suçu” başlığını kullandı.

Bu yayın organları yasaklı görüntüleri de yayınladılar.

KİM BASIYOR PEKİ BU GAZETELERİ?

Bu üç gazetenin de kendi matbaaları bulunmuyor, parasıyla birine bastırıyorlar. Kime bastırıyorlar peki? Künyelerinde üçünün de ayrı matbaanın adı yazıyor. Ve bu matbaa bir “muhafazakar” medya patronuna ait. Anlayacağınız PKK gazetesini, paralel tetikçisi Taraf ve dindar düşmanı Birgün’ü “muhafazakar” bu medya patronu basıyor.

MATBAA “MUHAFAZAKAR” BİR GAZETENİN

Bir “muhafazakar patronun gazetesi”nin künyesinde de aynı matbaanın adının yazıyor olması, matbaaları olmayan Birgün, Taraf ve Özgür Gündem’in bu “muhafazakar gazete”nin matbaasında basıldığının en basit delili.

Hükümet'i destekleyen, muhafazakar bir yayın politikasına sahip bu gazetenin; hergün dindarlara ve Hükümete adeta söven, Ermenici, terör ve PKK yayın organları ile paralel tetikçisi gazeteyi basıyor olmasına; bunlar üzerinden para kazanıyor olmasına diyecek söz bulunamıyor.

Bu “muhafazakar patron ve gazete”nin, terör destekçisi, paralel tetikçisi, Ermeni destekçisi yayın organları ile nasıl bir gizli bağı olduğu merak ediliyor.

HEM BASIYOR HEM TEPKİ GÖSTERİYOR

Sözkonusu “muhafazakar” medya patronu bir taraftan Cumhuriyet’in ihanetine destek çıkan gazeteleri basarak, üzerlerinden para kazanıyor, diğer taraftan ise kendi gazetesinden ihanete tepki gösteriyormuş gibi yapıyor. 

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum