Öğrencilerden Örnek Davranış

Öğrencilerden Örnek Davranış
Kurttepe Anadolu Lisesi’nde okuyan 10. sınıf öğrencileri Acıbadem Adana Hastanesi’nde tedavileri devam eden lösemi hastası çocukları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Almanca öğretmenleri Sibel Altay ile beraber ziyaret ettiler.

Acıbadem Adana Hastanesi’nde tedavi gören lösemi hastası çocukları kaldıkları hasta odalarında ziyaret ederek onlar için aldıkları çeşitli giysileri hediye eden öğrenciler, çocuklar tarafından sevinçle karşılandı. Almanca öğretmeni ve proje yöneticisi Sibel Altay ve öğrenciler hasta çocukları biraz da olsa sevindirmek istediklerini ve bundan büyük mutluluk duyduklarını belirterek çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafları çektirdiler.

ÖĞRENCİLER YAŞITLARINA ÖRNEK OLMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Tedavi gören çocuklar için gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından öğrencilere, Acıbadem Adana Hastanesi yöneticileri tarafından konferans salonunda düzenlenen bir tören ile teşekkür belgeleri takdim edildi.

Teşekkür belgelerini alan çocuklar da gerçekleştirdikleri bu ziyaret ile yaşıtlarına örnek olmak istediklerini ve toplumda bu hastalığa karşı duyarlılığın artması için çabalamaya devam edeceklerini söylediler.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.