Alçak Tehdit! Gözaltına Alındı

Alçak Tehdit! Gözaltına Alındı
Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sosyal medyada paylaştığı videoda asmakla ve kazığa oturtmakla tehdit eden Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu gözaltına alındı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Paralel Yapı'ya destek açıklamasıyla tanınan ve bir dönem İşçi Partisi'nin Öncü Gençlik Grubu'nun içinde olan Çulhaoğlu'nu adresinde gözaltına aldı. Gökçe Fırat Çulhaoğlu videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı asmakla ve kazığa oturtmakla tehdit ediyor. Sosyal medyada dolaşan ve baştan aşağı hakaret dolu olan videoda şu ifadeler kullanılıyor:

"Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Halkı referanduma çağıracağız. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım? Yüzde 50 ne derse onu yapacağız. Onun hakkettiği şey kazıktır. Türk Solu bundan geri adım atmayacak. Basın Özgürlüğünün bu ülkedeki ön şartı Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak. Ama iple ama kazıkla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum