Ergenekon ne istiyorsa Apo onu yapıyor!

Ergenekon ne istiyorsa Apo onu yapıyor!
PKK'nın eski yöneticisi Selim Çürükkaya, "Bir yanda Veli Küçük'ün cinayet tarlası var diğer yanda Öcalan'ın cinayet tarlası var" diyerek Ergenekon-PKK ilişkileri ile ilgili şok iddialarını sürdürdü.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan röportajında Selim Çürükkaya, "Biz PKK’yı siyasi bir örgüt olarak kurduk. Terör örgütü haline getirenler Abdullah Öcalan ve Ergenekon’dur" dedi. 

"Öcalan Pkk’nın başı filan değildir" diyen Çürükkaya, şok iddialarını şöyle sürdürdü: "Öcalan, Ergenekon örgütünün yöneticisidir. Bir yanda Veli Küçük’ün cinayet tarlası vardır, diğer yanda Öcalan’ın cinayet tarlası vardır. Öcalan’ı Türkiye’ye getirenler Kürt sorununun artık çuvaldan çıktığını gördüler. Ve Öcalan’ı kontrol altına alarak, onu bir televizyon kumandası gibi kullanarak, bu sorunu nasıl yönlendirebiliriz diye düşünmüşler. Ve bu yönlendirme sadece Kürt sorununda değil, aynı zamanda iktidarda olan hükümeti nasıl baskı altına alabiliriz demişler ve bunun için çatışmayı öngörmüşler." 

Çürükkaya, "Peki terörist başını kimler, nasıl kumanda ediyor?" sorusuna da şu cevabı verdi: "İmralı cezaevini inşa eden komutan Ergenekon davasından firarda, yöneten komutan tutukludur, Öcalan’ın ifadelerini alan albay şu anda tutukludur. Buradan gelmek istediğim nokta Öcalan bunların dediğini yapıyor. Kendi iradesi yoktur. Ergenekon örgütü ona ne söylüyorsa onları yapıyor."

Öcalan'ın, yalnızca PKK’nın değil aynı zamanda Ergenekon Terör Örgütü’nün de yöneticilerinden biri olduğunu öne süren Çürükkaya, "Bugün Öcalan’ın avukat görüşmelerini okuyanlar, izleyenler bir de bu Ergenekoncu dediğimiz legal anlamda ulusalcı geçinenlerin programlarına bakıldığında birbirlerinin tıpatıp aynı olduğunu görürsünüz" değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.