Bakan Yılmaz: 7 Düvel Gitmemizi İstiyor

Bakan Yılmaz: 7 Düvel Gitmemizi İstiyor
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz AK Parti'yi iktidardan indirmek için tüm cephelerin bir araya geldiğini söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Barışa sahip çıkmak lazım çünkü geleceğimiz oradadır. Geleceği için umudu olmayanlar barışı savunamazlar. AK Parti'nin dışında barışı savunan var mı? Yok" dedi.

Yılmaz, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Suşehri ilçesine gelerek, Kaymakam Kadir Perçi'yi ziyaret etti.

Daha sonra ilçedeki eski pazar yerinde yapılan mitingde konuşan Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin seçimi olduğunu söyledi. AK Parti hükumetleri döneminde ülkenin her alanda çağ atladığını belirten Yılmaz, Türkiye'nin milli gelirini hükumetleri döneminde 800 milyar dolara çıkardıklarını aktardı.

"BU MİLLETİ ALDATAN OLMADIK"

Hükumetleri döneminde yapılan çalışmaları anlatan Yılmaz, AK Parti'nin ülkeye refahı getirdiğini belirtti. AK Parti'nin yarım kalan işleri tamamladığını ifade ederek, "Bu milleti ne aldatan olduk ne aldanan olduk. Yapamayacağımız şeyi vaadetmedik. Ama vaadettiğimiz her şeyin de arkasında olduk" dedi.

"7 DÜVEL EL ELE VERMİŞ AK PARTİ'Yİ YIKMAK İSTİYOR"

Yılmaz, koalisyon hükumetleri döneminde ülkeye hizmet gelmediğini savunarak, "Şimdi ne yapacaklar biliyor musunuz? Çağ atlatan Türkiye'ye 'bir kez daha koalisyona mahkum eder miyiz?' diyerekten, sesi çıkmasın, 'Türkiye'ye hizmet gelmesin, devlet ve millet kaynaşması olmasın' diye 7 düvel el ele vermiş içerideki iş birlikçileriyle AK Parti'yi nasıl iktidardan al aşağı ederiz' diye çalışıyorlar" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.