Kılıçdaroğlu: 'Ezberleri Bozuldu'

Kılıçdaroğlu: 'Ezberleri Bozuldu'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşması boyunca AK Parti Hükümeti’ne yüklenerek, 'Ezberleri bozuldu, hiç beklemiyorlardı, düşünmüyorlardı' dedi.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kendisi sorun olan bir iktidar, Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretemez. Nokta” dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin Mersin’de Tevfik Sırrı Gür Stadyumu yanında düzenlediği mitingde Mersinlilere seslendi. Saat 18.30’da başlaması gereken mitinge 1,5 saat geç gelen Kılıçdaroğlu, platforma çıktığında havanın kararması dolayısıyla katılanlar tarafından cep telefonlarının aydınlatmalarıyla karşılandı. 124. mitingini Mersin’de gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, miting alanını dolduranları eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte selamladı. Konuşmasına, “Mersin şaha kalkmış, söz veriyorum Türkiye’yi şaha kaldıracağım” diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin 7 Haziran’da sandığa gideceğini anımsatarak, 7 Haziran’ın sadece CHP için değil, sadece Türkiye için de değil, bütün dünya için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, “7 Haziran’da bir tercihte bulunacağız. Ya baskıcı rejimden, adaletsizlikten, yoksulluktan, işsizlikten, üretimsizlikten yana oy kullanacağız ya da özgürlükten, demokrasiden, işten, aştan, insanlıktan, uygarlıktan, görkemli Türkiye’den yana oy kullanacağız” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DEKİ SORUNLARA EN İYİ ÇÖZÜMÜ ÜRETEN PARTİ CHP’DİR”

Konuşması boyunca AK Parti Hükümeti’ne yüklenen Kılıçdaroğlu, “Önce seçim bildirgemizi açıkladık kamuoyuna. Ezberleri bozuldu, hiç beklemiyorlardı, düşünmüyorlardı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’nin bütün sorunlarına çözüm üretebileceğini düşünmüyorlardı. Gördüler ki, Türkiye’deki sorunlara vakıf olan, sorunları çözme konusunda en iyi çözümleri üreten parti CHP’dir. Bunu gördüler, ezberleri bozuldu. Sonra Merkez Türkiye projesiyle Türkiye’nin geleceğini, nasıl yıldız olacağını, sadece bölgesinde değil, dünyada nasıl önemli bir marka olacağını gördüler, kimyaları bozuldu. Yani karşımızda dağınık, bozguna uğramış bir iktidar var. Ne söylediğini bilmiyor. Ne yaptığını bilmiyor. Nasıl çözüm üreteceğini bilmiyor. Kendisi sorun olan bir iktidar Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretemez. Nokta” ifadelerini kullandı.

Bu ülkenin var olan sorunlarını çözme noktasında bir kez daha söz veren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:
“Açık ve net söylüyorum, sadece Mersin değil, bütün Türkiye duysun, işçisi, çiftçisi, emeklisi, işsizi, emeklisi, memuru, esnafı duysun, herkes duysun ve herkes şunu çok iyi bilsin; Davutoğlu Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum