Sırrı Emanet Oylar İçin Teşekkür Etti!

Sırrı Emanet Oylar İçin Teşekkür Etti!
HDP'nin barajı aşması üzerine bir açıklama yapan Sırrı Süreyya Önder emanet oylar için teşekkür etti.

Önder, şunları söyledi:

Esas açıklamayı eş genel başkanlarımız yapacak. Ama şu an itibariyle 80 milletvekilliği gibi bir sayıyla meclise girmenin eşiğinde bulunuyoruz. Bu sonuçlar hoyratlığa karşı demokrasinin, zulme karşı özgürlüğün, şımarıklığa karşı tevazunun savaşa karşı barışın zaferidir. Bütün Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun.

'2 RİCAMIZ VAR...'

İki tane ricamız var. Bir, partimiz bugün kesinlikle bir kutlama yapmayacak. Bunda büyük bir tevazu ve ölçülü bir sevinçle bu sonucu provoke etmek isteyenlerine eline malzeme vermememiz gerekiyor. Bu bütün yurttaşlarımızdan en önemli ricamızdır. Bir diğer ricamız, il ilçe seçim kurullarını son sonuç açıklanana kadar hiçbir görevlimizin terk etmemesi gerçeğidir. Tekrar bu sonuç bu ülkede barışa özgürlüğe adalete ve demokrasiye hizmet etsin diyorum. bütün yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Bizim aldığımız oyda, bize emanet edilen oylar olduğu gerçeğini çok iyi biliyoruz ve hiç aklımızdan çıkarmayacağız. Bize emanet oy veren bütün yurttaşlara da bunun teminatını veriyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar. 

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum