Paralel Tetikçisi Taraf Kimin Matbaasında Basılıyor?

Paralel Tetikçisi Taraf Kimin Matbaasında Basılıyor?
Haber sitemiz habervaktim.com’a okurlarımızdan gelen “Kim bu muhafazakar medya patronu, ismini açıklayın” şeklindeki telefon, faks ve e-postalar karşısında böyle bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Çok kıymetli Habervaktim.com ziyaretçileri,

Üzülerek ifade ediyoruz ki, Habervaktim.com olarak yakından tanıdığımız “muhafazakar bir medya patronu"nun, yan yana gelmeyi bile tasvip edemeyeceğimiz bölücü, paralel ve İslam karşıtı çevrelerle el altından işbirliği yaptığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Sözkonusu “muhafazakar” medya patronunun, 25.06.2015 tarihi itibariyle tapusu bizzat kendi üzerine olan matbaasında;

1- Bölücü terör örgütü PKK’nın yayın organı olan ve başka hiçbir ulusal gazete matbaasının kapısından bile sokmayacağı ÖZGÜR GÜNDEM GAZETESİ’ne

2- AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a karşı paralel yapının tetikçiliğini yapan TARAF GAZETESİ’ne

3- Peygamber Efendimiz’e hakaret karikatürleri yayınlayan Fransız Hebdo’nun Türkiye versiyonu olan, marjinal sol grupların yayın organı BİRGÜN GAZETESİ’ne

4- Dindar çevrelere, özellikle de başörtülülere hergün sayfalarından hakaretler yağdıran, son olarak Merve Kavakçı’nın milletvekili seçilen kız kardeşi için kin dolu mesaj yayınlayan ve CHP’li Durdu Özpolat’ın sahibi olduğu YURT GAZETESİ’ne

Matbaasında baskı hizmeti veriyor olmasını, kabul edilemez; büyük bir iki yüzlülük ve riyakarlık olarak görmekteyiz.

EŞSİZ RİYAKARLIK ÖRNEĞİ

Sözkonusu “gazetelerin”, bölücülük ve terör fışkıran, paralel ihanete hizmet eden,  dindarlara karşı nefret haberleri içeren sayfalarının, bugüne kadar tam tersi bir görüntü veren “muhafazakar” bir medya patronu tarafından basılmasını, eşsiz riyakarlık örneği olarak değerlendiriyoruz.

Biliyoruz ki, bugün kendisinin bastığı paralel tetikçisi gazeteyi, dün bir başkası basarken ona “Taraf gibi bir paçavrayı nasıl basarsınız, onların Müslüman karşıtlığına, AK Parti karşıtlığına yardımcı olmuş oluyorsunuz” şeklinde eleştiriler yapıyor, gazetesinde bu yönde haberler yayınlıyordu.

SÖZLÜ OLARAK UYARDIK, OLMADI

Bu konuda kendisine sözlü olarak gerekli uyarılarda bulunmuşsak da, sonuç değişmemiş; hep “Burası bir ticarethane. Bu ticarethane içinde gazetemizin yayın politikası ayrı şeydir, ÖZGÜR GÜNDEM’e, TARAF’a, BİRGÜN’e, YURT gazetesine baskı hizmeti vermemiz ayrı şeydir” cevabını almış bulunmaktayız.

Buna rağmen, “bu yanlıştan dönülebileceği” yönündeki ümidimizi yitirmiş değiliz ve uyarı niyetiyle haberler yayınlıyoruz.

HAKLI OLARAK SORUYORSUNUZ

Haberlerimizde ismini açıklamıyor olmamızdan ötürü, haklı olarak “Kim bu muhafazakar medya patronu açıklayın, bilelim” diye soruyorsunuz.

Kimi okurlarımız ise meseleyi anlamış; ilgili haberlerin altlarına yazdıkları yorumlarda bir gazetenin ismini zikredip “Bu gazete …. mi? Bu muhafazakar medya patronu .......  ............. mu?” diye soruyor ısrarla.

“Evet odur” da diyemeyiz, “Hayır o değildir de” diyemeyiz.

Ayrıca, “İsmini açıklamayıp veya açıklayamayıp, diğer tüm muhafazakar medya patronlarını töhmet altında bırakıyorsunuz” şeklinde eleştiriler alıyoruz.

Dolayısıyla bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur.

BİZ İSTİYORUZ Kİ…

Çok kıymetli habervaktim.com ziyaretçileri,

İsmini açıklamayıp, kendisinden “muhafazakar medya patronu” diye söz etmemiz, korktuğumuzdan, çekindiğimizden değil, niyetimizin üzüm yemek olmasındandır.

Müslüman olarak önce uyarıyoruz. İstiyoruz ki, bu hainlikten, bu bölücülükten, bu riyakarlıktan, bu sahtekarlık ve iki yüzlülükten biran önce vazgeçilsin.

Veya biz yanılıyorsak eğer, yazdıklarımız gerçek dışı ise eğer, çıkıp açıklama yapsın, “iftira atıyorlar” bana desin diyebiliyorsa; elimizdeki bilgi, belge ve fotoğrafların sahte olduğunu söyleyin söyleyebiliyorsa?!?

Bu olmaz ve uyarılarımız da sonuç vermez; terör örgütü, paralel yapı ve dindar karşıtlarına hizmet ederek para kazanılmaya devam edilirse eğer, bu “muhafazakar” medya patronunun ismini açıklayıp, kirli ilişkilerini belgeleriyle ifşa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.