Sapkınlardan İslam'a Hakaret

Sapkınlardan İslam'a Hakaret
İstanbul’da düzenlenen ‘Onursuz Yürüyüş’te, dini ve manevi değerler ayaklar altına alındı. “Şaban’la Recep’in aşkına, Ramazan engel olamaz” pankartı açan sapkınlar, mübarek üç aylarla dalga geçti.

LGBTİ’LİLER İstanbul’da düzenledikleri izinsiz yürüyüşte hadlerini aştı. Dini ve manevi değerlerle dalga geçen sapkınlar, ağza alınmayacak yorumlarla İslam’a saldırdı. “Şaban’la Recep’in aşkına, Ramazan engel olamaz” pankartı açan LGBTİ’liler, sosyal medyada Peygamber Efendimize, Kâbe’ye ve Ramazan ayına hakaretler yağdırdı. Bu hakaretlere ise sosyal medyada büyük tepkiler yağdı. 
 

KÂBE’Yİ BOYADILAR

Onur Haftası nedeniyle profil resimlerini sembol renkleri olan gökkuşağı renkleri yapan LGBTİ’liler, Kabe’nin resmini de bu renklere boyadı. Facebook’tan yorum yapan bir LGBTİ’li, “Eşcinsellik, gurban olduğum Ya Resullah’tan geliyor olabilir” dedi. Bir başka sapkın ise, “Hepimiz Lut’uz” yorumunda bulunurken bir diğeri de, “Ramazan dolayısıyla kapalıyız :)” şeklinde paylaşımda bulundu.

basliksiz-1-433.jpg

PROVOKE EDİYORLAR

LGBTİ’lilere tepki gösteren Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Eşcinsellik sapkınlıktır. İslam dinine hakaret etmek ise haddi aşmaktır ve kimsenin haddine değildir. Dinimize karşı lakayt ve ağza alınmayacak ifadeler kullanmak son derece yanlıştır ve toplumu provoke etmektir” dedi. 

basliksiz-1-430.jpg

BAŞÖRTÜSÜNÜ KULLANDILAR

Taksim’deki yürüyüşe, tesettürlü iki kızın LGBTİ’li sapkınları simgeleyen bayraklar ile katılması büyük tepki çekti. Ama sapkınların göz boyaması sonradan anlaşıldı. Meğer kılık değiştirmişler.

basliksiz-2-279.jpg

‘Onur Haftası Yürüyüşü’ne tesettürlü giyinmiş iki kızın, sapkınları simgeleyen bayraklarla katılması halkın büyük tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar sapkınların kasıtlı olarak tesettürlü giyindikleri söyledi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlar da bunu doğruladı. Önce yürüyüşe başı açık katılan sapkınlar, daha sonra başörtüsünü kullanarak, göz boyadı.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum