Bu Habere İnanmamızı Bekliyorlar

Bu Habere İnanmamızı Bekliyorlar
DHA ajansı ve Kemalist gazete, hastaneye giden kadının başı açık diye tedavi edilmediği iddiasını haber yaptı.

28 Şubat gazeteciliğini hatırlatan habere göre; Eyüp’te oturan iki çocuk annesi Zübeyde Balcı'yı, baş ve boyun ağrıları nedeniyle muayene olmak için gittiği devlet hastanesindeki kadın uzmandoktor tedavi etmedi.

Balcı, doktorun kendisine dini telkinlerde bulunduğunu ileri sürdü;

"KOL BACAK AÇIK GEZDİĞİNİZ İÇİN AĞRI OLUYOR"

"Bana 'Bakın, Allah’ın bize sunmuş olduğu bazı şeyler vardır' dedi. 'Siz bunları yerine getirmiyorsunuz. Sizin içinize vesvese kaçmış' dedi. Hz Peygamberimizin hadislerinden açıklamalar yaptı. 'Hanımefendi bir vaziyetinize bakın. Siz kolu bacağı açık gezdiğiniz için, cilalı boyalı. O yüzden böyle ağrılarınız var. Siz hasta falan değilsiniz' diye bana çıkıştı."

"NAZARDAN BÖYLE OLUYORSUNUZ"

Doktorun kendisine kan tahlili ve film çektirip çektirmediğini sorduğunu söyleyen Balcı, doktorun kendisine “Allah’ın lütfettiği bazı şeyler var. Bunları yaşamıyorsunuz. Siz kolunuz başınız açık gezerseniz. Dışarıda böyle dolaştığınız sürece herkes size bakıyor. Onun için siz nazardan böyle oluyorsunuz. Evinizde durun. Evin içinde ancak eşiniz dostunuz sizi görür. Onlar da sizi nazar etmezler. Dışarı çıkmazsanız bu vaziyette siz hasta olmazsınız” dediğini ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum