Diego'dan Nani ve Emre Belözoğlu Açıklaması!

Diego'dan Nani ve Emre Belözoğlu Açıklaması!
Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam eden Fenerbahçe'de Diego Ribas, basın mensuplarının sorularını cevapladı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas Topuk Yaylası'nda açıklamalarda bulundu. 

Diego'nun açıklamaları şu şekilde:

"ARTIK TÜRKİYE'Yİ TANIYORUM"

Kamp çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Hocamızla aynı dili konuşmam tabii ki çok öenmli ama asıl önemli olan onun bize aktardıklarını sahaya yansıtabilmektir. 

Geçtiğimiz sezon buraya geldiğimde biraz zamana ihtiyacım olduğu bir gerçekti. Her geçen hafta üzerin katarak devam ettim ve iyi bir şekilde sezonu bitirdim. Artık burada bir senem doldu, adaptasyon sorununu atlattım. Artık Türkiye'yi tanıyan bir Diego var. 

"TRANSFERLER HARİKA..."

Harika oyuncuların takıma katıldığını görüyorum. Böyle yüksek kaliteli oyunculara da ihtiyacımız vardı, çünkü yine birçok kaliteli oyuncu kadromuzdan ayrıldı. Gerçekten iyi bir kadroya sahibiz.

"HOCAYLA TAKTİK KONUŞMADIK"

Taktik ve oynamam biçimiyle ilgili net bir konuşmamız hocayla olmadı. Ancak şu ana kadar antrenmanlardan memnunum. Benim için sistem çok da fark etmez. Ben takıma fayda sağlamak için her şeyi yaparım. 

"NANI'Yİ TANIMIYORUM AMA..."

Nani'yi kişisel olarak tanımıyorum ama harika bir oyuncu olduğunu biliyorum. Neler olacağını hepimiz göreceğiz. 

Hiçbir zaman, hiçbir kulüpten "Ben bu sezon oynamayacağım" gibi bir düşüncem olmadı. Yaz döneminde tarnsfer teklifleri aldım ama sadece Fenerbahçe'y odaklandığım için hiçbiri beni ilgilendirmedi. Ben burada başarılı olmak için buradayım. 

"EMRE KULÜPSÜZ KALMAZ"

Emre'nin ayrılması yönetimimizin ve teknik heyetin kararıydı. Bu konuda yorum yapmak bana düşmez. Ancak o saha içinde ve saha dışında çok iyi bir insandı. Ona iyi dileklerimi iletiyorum. Umarım çok başarılı olur. Onun gibi bir oyuncunun da kulüpsüz kalacağını zannetmem.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.