Hafızasını kaybeden eşi için tekrar düğün yapacak

Hafızasını kaybeden eşi için tekrar düğün yapacak
Jeremy Stamper, evlendikten 19 gün sonra bir kaza sonucu hafızasını kaybeden eşi için harika bir plan yaptı.

Birbirlerinin çocukluk aşkı olan Justice ve Jeremy Stamper çifti, geçtiğimiz sene evlendi. Düğünlerinden yalnızca 19 gün sonra Justice Stamper, korkunç bir trafik kazası geçirdi. Ölümden dönen yeni evli kadın, kazadan sonra hafıza kaybı yaşadığı için evli olduğunu da düğününü de unuttu. Eşi Jeremy Stamper ise tüm bunları ona hatırlatmak için harika bir plan yaptı.

Son 5 hafta hafızasından silindi

Radikal'den Birce Altay'ın haberine göre, 10 yaşında tanışan Justice ve Jeremy Stamper birbirlerinin çocukluk aşkı. Çift 20’li yaşlarının başlarındayken evlendi. Justice Stemper, düğünden yalnızca 19 gün sonra geçirdiği trafik kazası sonucunda son 5 haftasında olan biten her şeyi unuttu.

"Tekrar bir düğün yaparız"

Kazadan 1 ay sonra eşine gerçekleri anlatan kadının aldığı cevap ise kısa ve net oldu: "Tekrar bir düğün yaparız!"

Çift, geçirdikleri zor zamanlardan sonra yeni bir düğünü karşılayabilmek için ihtiyaçları olan parayı da hikayeleri sosyal medyada duyulduktan sonra kolayca elde etti. Online yardım fonu sitelerinden birine durumlarını açıklayarak başvuran çift, 1 ay içinde ihtiyaçları olan 5 bin doları topladı.

Çifti destekleyen kişilerden isteyenler, çiftin ikinci düğününe de katılabilecek. 3 gün önce aynı sitede bir duyuru yayınlayan damat Jeremy Stamper, katılmak isteyenlerin kendisi ile bir an önce iletişime geçmesini rica etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.