Yüzde 60 Diyor Başka Bir Şey Demiyor

Yüzde 60 Diyor Başka Bir Şey Demiyor
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon konusunda yüzde 60'lık blokun her zaman kendisinin ilk tercihi olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon görüşmeleri öncesinde MHP ile TBMM Başkanlığı seçimi sırasında yaşanan sert polemiğe karşın "Yüzde 60'lık blok" olarak tanımladığı CHP-MHP-HDP koalisyonunun halen ilk tercihi olduğunu vurguladı.

"İLK TERCİHİMİZ YÜZDE 60'LIK BLOK"

Dün akşam Karaşarlılar Derneği'nin verdiği iftara katılan Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine "Yeni Meclis Başkanı'ndan bir beklentiniz var mı?" sorusu yöneltilen Kılıçdaroğlu, "Seçildikten sonra bir konuşma yaptı. Tarafsız davranacağına dair söz verdi. O sözü tuttuğu sürece zaten herhangi bir sorunumuz olmaz." dedi."Koalisyon konusunda hala yüzde 60'lık blok tercihiniz ilk tercih midir?" sorusuna da"Her zaman ilk tercihimizdir." şeklinde cevap verdi.

"ŞAFAK PAVEY YERİNE BAŞKA İSİM GELECEK"

Son olarak CHP grubu tarafından Meclis Başkanvekili olarak belirlen Şafak Pavey'in yerine bir başka ismin gelip gelmeyeceği sorulan Kılıçdaroğlu, "Yerine bir başka kadın arkadaşımız gelecek parti meclisinde" ifadeleriyle yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum