İşte Şenol Güneş'in İstediği Forvet

İşte Şenol Güneş'in İstediği Forvet
Mitroglou'nu veto eden Şenol Güneş, Loic Remy transferine sıcak bakıyor.

Douglas Franco'yu transfer etmek için Beşiktaşlı işadamı Mübariz Mansimov ile özel jetle Rusya'ya giden Başkan Fikret Orman, Brezilyalı oyuncuyu büyük oranda ikna etti. Başkan Orman'ın şimdiki hedefi ise Loic Remy… Senegalli Demba Ba'nın gidişinin ardından forvet transferi için düğmeye basan Beşiktaş Başkanı, aradığı golcüyü yine Chelsea'de buldu…

İngiltere'ye gidecek olan Orman, İngiliz yöneticiler ile masaya oturacak. Falcao'yu transfer eden Mavililer, Loic Remy'yi göndermeye sıcak bakıyor. İngiliz yetkililer ile çok iyi ilişkileri olan Orman, Fransız golcüyü satın almak opsiyonu ile kiralamayı planlıyor.

Chelsea, satın alma opsiyonuna 10 milyon euro istiyor. Ama Başkan Orman, kontrata 6 milyon euroluk bir bedel yazdırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Loic Remy'nin de bu transfer olumlu baktığı öğrenildi.

Fransız oyuncu, Siyah-Beyazlılar'a imza atarsa Demba Ba gibi, "Newcastle, Chelsea, Beşiktaş" üçlemesini tamamlayacak.

Dzsudzsak hamlesi

Douglas Franco ile el sıkışan Başkan Fikret Orman, Dinamo Moskova'da forma giyen Balazs Dzsudzsak için de görüşmeler yaptı. Konoplyanka'nın Sevilla'ya kaptıran Beşiktaş, Dzsudzsak'ı kadroya katmayı planlıyor.

Sözleşmesi ocak ayından bitecek olan Macar oyuncu, Dinamo'nun UEFA tarafından Avrupa'da 1 yıl men edilmesi nedeniyle kulüpten ayrılmak istiyor. Geçen sezon Rus ekibi ile 43 maça çıkan Dzsudzsak, 7 gol attı, 13 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.