Malum Kesim Başbağları Görmezden Geldi

Malum Kesim Başbağları Görmezden Geldi
Türkiye’de bir Alevi-Sünni çatışması çıkarmak için karanlık ellerce düzenlenen ve gerçek failleri 22 yıldır bulunamayan Başbağlar Katliamı ile Madımak Olayı, her yıl Temmuz ayının başında gündeme geliyor.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz “Muhafazakar kesim, bu iki olayı karanlık güçlerin yaptığını söylüyor. Alevi-Sol kesimler, bu konuda iki yüzlü davranıyor. O yıl derin devletin düğmeye basıp Türkiye’de Türk-Kürt, Alevi-Sünni, çatışması çıkararak kaostan bir darbe çıkarmaya çalıştığı dönemdi. Suikastlar, şüpheli trafik ve helikopter kazaları yaşandı. Madımak’ın akabinde Başbağlar olayının yaşanması ve aynı sayıda insanın öldürülmesi de Alevi-Sünni çatışması için planlanan bir organizasyondu” diye konuştu.   
 

untitled-2-162.jpg

MÜNAFIKLIĞI BIRAKSIN

Alevi ve sol kesimlerin bütün bunları bilmesine rağmen muhafazakâr insanları suçlayıp, hakaretler yağdırdığını söyleyen Başkan Kıymaz, “Madımak için tepki gösterenler, yürüyüş yapanlar aynı tavrı Başbağlar için de takınmalıdır. Aksi halde bunun adı münafıklıktır. Sivas’ta ölenler insan da Erzincan’da ölenler insan değil mi? Türkiye’de özellikle sol ikiyüzlülüğü var. Bu sol, artık münafıklığı bırakmalıdır. Olaya tek taraflı bakmamak gerekiyor” şeklinde konuştu. 
 

untitled-3-073.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum