Amca Oğlunu Sokak Ortasında Öldürdü

Amca Oğlunu Sokak Ortasında Öldürdü
Osmaniye'de 52 yaşındaki Mehmet Öksüz, tarla meselesi yüzünden tartıştığı amcasının oğlunu av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü.

Olay, saat 18.45 sıralarında Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce emekli öğretmen Mehmet Öksüz ve çiftçilik yapan amcasının oğlu Ahmet Öksüz tarlameselesi yüzünde sorun yaşamaya başladı. Bugün akşam saatlerinde Atatürk Caddesi'nde karşılaşan amca çocukları, aynı sebeple tartıştı. Daha sonra aracına giderek yanında taşıdığı av tüfeğini alan Mehmet Öksüz, fırından ekmek alarak dışarı çıkan Ahmet Öksüz'e ateş etti.

Tüfekten çıkan saçmaların başına isabet ettiği Ahmet Öksüz, kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet Öksüz ise otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin habervermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, Öksüz'ün öldüğünü belirledi. Acı haberi alan Ahmet Öksüz'ün ailesi ise olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Ahmet Öksüz'ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Cinayet şüphelisi Mehmet Öksüz'ü yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.