Kobani İçin Zorla Fitre

Kobani İçin Zorla Fitre
Terör örgütü PKK fitre ve zekatın peşine düştü. HDP’li birçok belediye, oluşturdukları ‘numaralı zarfları’ fitre için kapı kapı dolaşarak dağıtıyor.

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li birçok belediyenin, Ayn El Arap (Kobani) için zorla fitre ve zekat topladığı iddia edildi. PKK’nın siyasi uzantılarından DBP’den yandaşlarına yapılan çağrıda, PKK’ya aktarılacağı belirtilen fitre ve zekât paralarının, partinin il ve ilçe örgütlerine teslim edilmesi istendi.

Ayrıca HDP’li belediyelerin fitre toplamak için yardım zarfları oluşturduğu ve bu zarfları kapı kapı dolaşarak dağıttığı iddia edildi.

Üzerinde numara bulunan zarfların içine, (hangi numaralı zarfın kime verildiği bilindiğinden) kimin ne koyduğu da öğrenilmiş oluyor.

zorla-fitre-(1).jpg

 DBP Şırnak merkez ilçe başkanı Ramazan Uğur, bir basın açıklaması yaparak, fitre ve zekâtların bu sene Suriye’ye gönderileceğini söyledi. 
 

zorla-fitre-(2).jpg

 

DBP’DEN ZEKÂT FETVASI!

Uğur, “Onurlu direnişin tüm görkemliliği ile devam ettiği bu mübarek Ramazan ayında insani olarak halkımızın yanında yer almalıyız. Halkımızın Rojava’daki kardeşlerine fitre ve zekât noktasında gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyor. Bu konuda halkımızın fitre ve zekâtlarını parti veya mahalle komisyonlarımıza ulaştırılmasını bekliyoruz. Bu anlamda her konuda yapılacak destek aynı zamanda topluma özgürlüğe ve insanlığa yapılacak destektir” dedi.

zorla-fitre-(3).jpg

 

zorla-fitre-(4).jpg

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum