Kırşehir Kaman Derneği İftarı

Kırşehir Kaman Derneği İftarı
Kısa adı Kaman Der olan Kırşehir Kamanlılar Derneği iftar programı büyük ilgiyle gerçekleşti. İftarda Kırşehir Milletvekili de hazır bulundu.

Kamanlılar Derneği’nin iftar programında konuşan Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, “Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşını durdurmaya vesile olmasını” temenni etti.

Kargınselimağa Köyü’nden Hüseyin Bozkurt’un başkanlığını yaptığı ve Kırşehir’de faaliyet yürüten Kaman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar programında biraraya geldi. İlginin bir hayli yüksek olduğu iftar programına dernek üyesi çok sayıda Kamanlı katıldı. Program dua ile başladı.

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Kırşehir Kaman Der Genel Başkanı Hüseyin Bozkurt, davetlerine icabet eden tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Ramazan ayına yakışır mütevazilikte bir menüsü olan iftar programıyla ilgili dernek yönetimi “Önemli olan biraraya gelip, bir olmak, kaynaşmak. Birlikte al açıp dua etmek” mesajını verdi.

kaman-der-2.jpgkaman-der-dua-foto.jpgkaman-der-foto.jpg

ÇETİNKAYA’DAN RAMAZAN MESAJI

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya’nın da iştirak ettiği iftarda biraraya gelen Kamanlılar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Milletvekili Çetinkaya da konuşmasında  “Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşını durdurmaya vesile olmasını” temenni etti.

Çetinkaya “Ramazan sofraları birliğimizi beraberliğimizi Kaynaşmamızı ve dayanışmamızı artırıyor. Derneğimizin değerli temsilcilerine bizleri böyle bir programa davet ettikleri için teşekkür ediyorum. Ramazan Ayı’nın İslam dünyasında akan kanı, gözyaşı ve kargaşayı gidermeye vesile olmasını temenni ediyor, katkılarından dolayı Dernek başkanı Hüseyin Bozkurt'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Kamanlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.