Arefe Gününde Okunacak En Hayırlı Dualar

Arefe Gününde Okunacak En Hayırlı Dualar
Arefe günü güzel günlerin öncesine denir, Bayramdan bir gün önce olan Arefe günü bayram hazırlıkları yapılmaya başlanır. 2015 Yılı Arefe günü 16 Temmuz Perşembe gününe denk geliyor. Arefe günü ve bayram günü dua etmek çok büyük sevaptır.

Arefe günü güzel günlerin öncesine denir, Bayramdan bir gün önce olan Arefe günü bayram hazırlıkları yapılmaya başlanır. 2015 Yılı Arefe günü 16 Temmuz Perşembe gününe denk geliyor. Arefe günü ve bayram günü dua etmek çok büyük sevaptır. Arefe günü hangi dualar okunmalı ve hangi zikirler çekilmelidir? Arefe günü dua okuyanın ve zikir çekenin her ne dileği varsa olur.

Arefe günü yapılacak olan ibadetler büyük sevaptır, bu günde bolca zikir çekilmeli ve dua edilmelidir. Arefe günü salavat getirmek gerekir, Lailahe illallah okumalı ve bu günde bin defa ihlas suresini okuyanın her ne muradı varsa nail olur. Bin defa salavat getiren Allah 70 bin defa hayır verir. 7 defa Fatiha suresini okuyana Allah şifa verir. Arefe gününün ve ihlas suresinin fazileti çok büyüktür.

Arefe gününü yani Ramazan ayının son gününü Allah'ı zikrederek geçirin bolca salat ve selam edin. Ramazan ayına dua ve zikr ile veda edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.