Yunanistan'ı Kurtaracak Proje!!!

Yunanistan'ı Kurtaracak Proje!!!
Samsun'da yaşayan emekli matematik öğretmeni Aydın Cerit, Yunanistan'ı kurtaracak formülü bulduğunu söyledi.

Matematik alanında birçok keşfe imza atan matematik öğretmeni Aydın Cerit, Yunanistan’ın ekonomik krizden kurtulması için 500 milyar euroluk bir formülü olduğunu iddia etti.

12 ve 13 basamaklı asal sayıları kullanarak Yunanistan’ın borçtan kurtulabileceğini belirten matematikçi Aydın Cerit, bu asal sayıların şifreleme ve finans işlerinde kullanılabileceğini ifade etti. 12 ve 13 basamaklı asal sayılardan 500 milyar adet liste halinde çıkartılıp her birinin 1 eurodan satılması halinde Yunanistan’ın bu satıştan 500 milyar euro kazanabileceğini öne süren Cerit, Yunanistan’ın böylelikle ekonomik krizden çıkabileceğini vurguladı.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras’a seslenen matematik öğretmeni Aydın Cerit, “Sizi borçlarınızdan kurtaracak birçok projem var. Bunlardan bir tanesi de 12 ve 13 basamaklı sayların tek tek listelenmesi. Bunların toplam sayısı 500 milyarı geçiyor. Daha sonra bunların şifrelemede kullanılmak üzere, patent haklarını Yunanistan alırsa bunları tüm dünyaya satabilir. Bir numara 1 euro karşılığında olursa toplam 500 milyar euro Yunanistan’ın hesabına geçer. Bu da Yunanistan’ı ekonomik olarak düzlüğe çıkarır, müreffeh hale getirir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum