Fenerbahçe Diego Ribas Kararını Verdi!

Fenerbahçe Diego Ribas Kararını Verdi!
Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, sezona iyi bir giriş yapan Diego'yu takımda tutma kararı aldı.

Sarı-Lacivertli yönetim başta Katar ekipleri olmak üzere çok sayıda talibi bulunan Brezilyalı yıldızı teknik direktör Vitor Pereira’nın da isteğiyle takımda tutma kararı aldı. Söz konusu kararda Diego’nun hazırlık dönemindeki etkili performansı belirleyici oldu.

İşte sambacıyla ilgili yaşanan sürecin detayları:

YILDIRIM HEP ARKASINDAYDI

Fenerbahçe şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırdığı geçen sezonun ardından yeni sezona büyük değişim rüzgârlarıyla başlamıştı. Bu doğrultuda birçok isimle yollar ayrılırken Diego’nun takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanmamıştı. Başkan Aziz Yıldırım yıldız futbolcunun kalmasından yana tavır koysa da teknik direktör Pereira, Diego’yu oyun sistemine uyduramayacağı yönünde kaygılar taşıyordu.

ARTIK SAVUNMA DA YAPIYOR

Ancak sambacı, hocasının bu yöndeki kaygılarını idmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performansla dağıtmayı başardı. Pereira’nın bu sezon Fenerbahçe’ye oynatmak istediği savunmayı önde tutan, hırslı, agresif ve kolektif futbol yapısına olumlu yanıt veren isimlerin başında geldi. Hücumdaki katkısına, takım savunmasındaki çabalarını da ekledi. Diego’nun bu görüntüsünden etkilenen Pereira da oyuncunun takımda tutmak istediğini yönetime bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.