Dündar'dan Rezillik

Dündar'dan Rezillik
Terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunan Can Dündar'ın gazetesi büyük bir skandala imza attı.

Hem DHKP-C’ye hem de PKK’ya açıkça destek veren Cumhuriyet Gazetesi, polisle çatışmaya girmesinin ardından etkisiz hale getirilen canlı bomba Günay Özarslan’ının cenazesini “Günay’a son bakış” başlığıyla manşetinden duyurdu. Polis müdahalesi nedeniyle canlı bombanın cesedinin gömülemediğini iddia eden tetikçi gazete, mahallede çıkan olaylar sırasında 1 polisin şehit edilmesini de görmezden geldi. Terör örgütlerine ses çıkaramayan Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik asılsız ifadeleri tepki çekti.

HDP'li vekilden arsızlık 

TERÖR örgütü PKK'nın inlerinin vurulmasına HDP'li vekil Abdullah Zeydan'dan skandal bir açıklama geldi. Sokakları kana bulayan terör örgütü PKK için “barış ve halk hareketi” diyen HDP’li Zeydan, örgütün Ortadoğu'yu güller bahçesine çevirmek için ortaya çıktığını söyledi, “PKK'nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar” dedi. Zeydan’ın sözleri büyük tepki topladı. 

Maskeli  kepazelik 

Gazi Mahallesi’nde boy gösteren terör yandaşları polislere daha hızlı saldırabilmek için “imece usulü” cadde ortasına taş taşıdı. Polisin şehit edilmesinin ardından mahalleyi abluka altına alan emniyet ekiplerine teröristler molotof kokteylleri ve silahlarla saldırdı. Sokakları savaş alanına çeviren terör yandaşları, kimliklerinin belirlenmemesi için yine etek giyip yüzlerini kapattı. 

Diplomalı küstahlık 

PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlara tepki gösteren Koray Çalışkan, sosyal medya hesabından bir skandala imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘katil’ yakıştırmasında bulunarak tweet atan Çalışkan, kendi takipçilerinden bile tepki çekti. Geçtiğimiz günlerde de bir seyahat firmasının fotoğrafını kullanarak başka bir firmayı eleştiren Çalışkan için “Sen nasıl Prof. oldun” sorusu kendisine yöneltilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum