Sol Yine İhanet İttifakında

Sol Yine İhanet İttifakında
Polis ve askerimizi alçakça şehit eden terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar marjinal sol grupları rahatsız etti. Türk Tabipler Birliği’nin ambulans kaçıran PKK’ya tepki göstermemesi de dikkat çekti.

Suriye sınırımızdaki Suruç ilçesinde 32 kişinin ölümü ile sonuçlanan patlama sonrası Türkiye, hem yurt içinde hem de yurt dışında PKK ve IŞİD hedeflerine yönelik geniş çaplı askeri operasyon başlattı. Güvenlik güçlerinin kara ve hava destekli operasyonları aralıksız sürerken ülkemizdeki marjinal sol gruplar, PKK’ya destek çıkarak operasyonlara tepki gösterdi. 

HEDEFLERİ SOLDUR

Söz konusu sol gruplardan Halkevleri operasyonlarla ilgili yaptığı açıklamada, “AKP ve Tayyip Erdoğan, İncirlik’ten kalkan uçaklar ve ev-sendika baskını yapan polisiyle sola, sosyalistlere saldırıyor. AKP’nin tek başına iktidar olmasını engelleyen HDP’nin barajı aşmasının acısını savaşa sarılarak çıkartmakta, bu nedenle Kürt hareketini hedef almaktadır. Hedefleri soldur. Sosyalistlerdir. Demokrasi güçleridir. AKP faşizmine karşı solun, sosyalistlerin, tüm demokrasi güçlerinin hep birlikte mücadeleyi yükseltmesi acil görevimizdir” denildi. 

SOKAKLARI ZAPTEDELİM

MLKP ise resmi twitter adresinde yaptığı paylaşımda, “Sömürgeci Türk devletine karşı, gerilla alanlarına ve Rojava’ya dönük saldırılarına karşı birleşik mücadeleyi yükseltelim, sokakları zaptedelim” ifadeleri kullandı. Devrimci Gençlik (Dev-Genç) de, “Her güne yeni katliam ve operasyon haberleri ile uyanmamak için örgütlen, devrimci mücadeleyi yükseltelim. Tek yol devrim” açıklaması yapıldı. İstanbul Gazi Mahallesi’nde terör örgütüne karşı düzenlenen operasyon için ise ‘Gazi faşizme mezar olacak’ yorumu yapıldı.

untitled-1-374.jpg

TTB, PKK’YI KINAMADI BİLE

Hükümete karşı yapılan eylemlerde boy göstermekten ve sağlık alanında yapılan büyük yatırımlara rağmen iktidarı eleştirmekten başka bir iş yapmayan Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) ise sağlık personeli kaçıran terör örgütü PKK’ya hiçbir tepki göstermemesi dikkatlerden kaçmadı. 24 Temmuz’da Erzurum’un Tekman ilçesinde, içinde 3 sağlık görevlisinin bulunduğu hasta taşıyan ambulansı kaçıran terör örgütü PKK’ya sessiz kalan TTB, kınama dahi yayınlamadı.

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum