Ataman'dan Aziz Yıldırım'a Şok Cevap!

Ataman'dan Aziz Yıldırım'a Şok Cevap!
Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın milli  takımlarda görev yapan antrenörlerin kulüp takımlarında da görev almasına karşı  olduklarını ve bu konuda gerekeni yapacaklarına yönelik açıklamasını  değerlendirdi. 

Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın bu konuda isim vermeden  açıklamada bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: 
 
"Sadece benimle alakalı değil, genel bir konuşma yapmış. Ben kendi  açımdan şunu söylemek istiyorum; milli takım çalıştırmak vatani bir görev. Milli  takımda oynamak oyuncular için bir görev. Biz bunu büyük bir zevk ve heyecanla  yerine getiriyoruz. Bunu yaparken de hiçbir ayırım yapmıyoruz. Türkiye'nin, Türk  halkının heyecan duyacağı bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. O açıdan ben  milli takımla ilgili hiç kimsenin spekülasyon yapmasını doğru bulmuyorum.  Kulüplerde rekabet olabilir, bunlar doğaldır ama milli takımla ilgili konuşması  gerekler Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ile Gençlik ve Spor Bakanı'dır. Ayrıca biz vatani görevimizi yapıyoruz, Allah herkese bu görevi yapmayı nasip  etsin." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.