Bakan Bozkır’dan ’Terör’ Açıklaması

Bakan Bozkır’dan ’Terör’ Açıklaması
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, “Türkiye Cumhuriyeti’nde hükümetler bir saat, bir gün, bir haftada kalacak olsalar, bu ülke için bu millet için ne gerekiyorsa yerine getirir" dedi.

 Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakareci Volkan Bozkır, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Aydıner, Bakan Bozkır’ı kapıda karşıladı. Belediyenin ilçedeki okullara boya dağıtımı etkinliğine katılan Volkan Bozkır, yaptığı konuşmada Türkiye’nin son dönemde içerisinde bulunduğu duruma değindi. Son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Volkan Bozkır, “7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tabloda Türkiye’nin hükümetsiz kalacağı, geçici bir hükümetle veya hükümet kurma çalışmaları sırasında bir Türkiye’de bu terör ortamının mümkün hale geldiğini düşünen kesimler, çok güçlü bir şekilde cevaplarını almışlardır” dedi.

“ÜLKE İÇİN NE GEREKİYORSA HÜKÜMET YERİNE GETİRECEKTİR”

Türkiye’nin terör eylemleri karşısında her zaman dik duruş sergileyeceğine vurgu yapan Bozkır, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti’nde hükümetler bir saat, bir gün, bir haftada kalacak olsalar, bu ülke için, bu millet için ne gerekiyorsa yerine getirir. Türk milleti de bayrağı, milleti uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Birileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin ne kadar güçlü olduğu ve ilelebet payidar olacağı konusunda da yeniden bir ders almış olmaktadırlar.”

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN EĞİTİME 25 TON BOYA DESTEĞİ

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan 30 okula 25 ton boya yardımı yapılacağını belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Göreve geldiğimiz günden itibaren okulların her türlü ihtiyaçlarını elimizden geldiği kadar ve elimizden gelenin daha da üstüne çıkarak bütçemizden ayırdığımız rakamlarla sürdürüyoruz. Biz bu destekler için herhangi bir destek almıyoruz. Biz, milli eğitime ayırdığımız payı yıl boyunca okullarımıza dağıtıyoruz. Okullarımızdan gelen taleplerle bütçe planlamamızı yaptık. Bu planlama ile okullarımızın eksikliklerini yerine getireceğiz inşallah” diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.