DHKP-C’li Canlı Bombaya Sahip Çıktılar

DHKP-C’li Canlı Bombaya Sahip Çıktılar
7 Haziran seçimleri öncesinde HDP ile birlikte hareket eden, 7 Haziran seçimlerinden sonra PKK’nın kanlı eylemlerini savunmaya geçen FETÖ medyası her gün yeni bir ihanete imza atıyor.

FETÖ ile birlikte hareket eden Cumhuriyet DHKP-C’li canlı bombayı böyle destekledi. Hem DHKP-C'ye hem de PKK'ya açıkça destek veren Cumhuriyet Gazetesi, polise ateş açtıktan sonra etkisiz hale getirilen DHKP-C'li canlı bomba Günay Özarslan'ı manşetinden masum gibi gösterdi.

Polis müdahalesi nedeniyle canlı bombanın cesedinin gömülemediğini iddia eden Cumhuriyet Gazetesi, cenazenin olduğu mahallede çıkan olaylar sırasında 1 polisin şehit edilmesini de görmezden geldi. Dahası, haberde teröristin ağlayan ailesinin fotoğrafına yer vererek, "Günay'a son bakış" başlığını attı.

Terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunan Can Dündar'ın gazetesi büyük bir skandala imza attı.HEM DHKP-C'ye hem de PKK'ya açıkça destek veren Cumhuriyet Gazetesi, polisle çatışmaya girmesinin ardından etkisiz hale getirilen canlı bomba Günay Özarslan'ın cenazesini "Günay'a son bakış" başlığıyla manşetinden duyurdu.

1438162772241.jpg

Polis müdahalesi nedeniyle canlı bombanın cesedinin gömülemediğini iddia eden tetikçi gazete, mahallede çıkan olaylarsırasında 1 polisin şehit edilmesini de görmezden geldi. Terör örgütlerine ses çıkaramayan Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik asılsız ifadeleri tepki çekti.

Güneş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum