Demirtaş'tan Akılalmaz Sözler

Demirtaş'tan Akılalmaz Sözler
Her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmayı kendine görev edinen Demirtaş'ın son iftirası ''HDP akıl tutulması mı yaşıyor?'' dedirtti.

Terör örgütü PKK kurduğu hain pusularla asker ve polisi şehit ederken HDP ise yaşananların faturasını üzerinden atmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye yönelik akıl dışı çirkin iftiralarda bulunuyor.

GLADYO RÜYASI

Bu karalama ve iftira kampanyasına dün bir yenisini daha ekleyen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın grup toplantısında yaptığı son açıklamalar ''Bu kadar da olmaz'' dedirtti.

Suruç patlaması sonrasında olayda IŞİD'in parmağının olduğunun ortaya çıkması ile birlikte her yaptığı açıklamada IŞİD'e lanetler yağdıran Demirtaş, dün yaptığı açıklamada ise bu işi Köşk'e bağlı özel gladyo örgütünün gerçekleştirdiğini öne sürdü.

AKIL SINIRLARINI ZORLAYAN İFTİRA

Konuşmasında şuuru iyice kaçıran Demirtaş, AK Parti iktidarında bölge ile ilgili yapılanları ve yürütülen süreçleri unutarak, "Biz çözüm için her yola başvururuz. Baldıran zehrini içmekse, biz o baldıran zehrini içeriz, yeter ki bu ülkeye huzur gelsin" sözleri ile çözüm sürecine yönelik bakışını ortaya koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ''PKK'nın silah bırakmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan engelledi'' şeklindeki bir iftira ile ''HDP akıl tutulması mı yaşıyor'' dedirtti.

PKK'nın hain pusularını ve alçak saldırılarını görmezden gelip PKK'ya çağrıda bulunmaktan kaçınan ve konuşmasının devamında askeri operasyonun bir tezgah olduğunu öne sürerek çağrıda bulunan Demirtaş, karşı konulmaması halinde  oyunun devam edeceğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum