Fenerbahçe'den Suç Duyurusu!

Fenerbahçe'den Suç Duyurusu!
Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"26.07.2015 Pazar günü Beyaz TV’de yayınlanan “Beyaz Transfer” isimli programda, Tolga Alpaslan isimli şahıs şu sözleri sarf etmiştir; “Ben geçen haftalarda burada Ahmet Hoca’dan bir sürü de laf işitmiştim. Yılın transferi diye sormuştunuz. Ben de demiştim ki yılın transferi Terraneo’dur. Terraneo’nun yılın transferi olduğunu şimdi size ispatlayacağım. Fenerbahçe, Shakthar’ı İstanbul’daki maçta mutlak yenecektir. Dikkatinizi çekerim beyler, Fenerbahçe Shakthar maçının hakemi Portekizli. İşte Terraneo farkı, ne kadar büyük tesadüftür bu beyler.” Bunun üzerine, Rasim Ozan Kütahyalı şu açıklamada bulunmuştur; “Beyler ben sözümden dönmem, futbol uzmanı Tolga Alpslan Fenerbahçe’nin şike yaptığını, Portekizli hakemi bağladığını.. Buradan FIFA’ya sesleniyorum, Portekizli hakem bağlanmış.”

Bu asılsız iddialarından dolayı, kulübümüz Tolga Alpaslan ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur.

Ayrıca, 26.07.2015 Pazar günü A Spor’da yayınlanan “Futbol’a” isimli programda, Kemal Belgin isimli şahıs Başkanımız Aziz Yıldırım’a yönelik hakaret içeren sözlerde bulunmuştur.

Bu ağır ithamlarından dolayı, kulübümüz Kemal Belgin hakkında da, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız,"

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum