AZ Hocasından Sürpriz Açıklaması!

AZ Hocasından Sürpriz Açıklaması!
AZ Alkmaar Teknik Direktörü Van den Brom, Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Van den Brom, yarınki karşılaşmanın yapılacağı AFAS Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları Medipol Başakşehir'in güçlü bir takım olduğunu ve bunun bilincinde olduklarını, iki takımın da tur şansını eşit gördüğünü söyledi.

Sahalarında oynayacakları maçta avantajlı bir sonuç elde etmek istediklerini belirten Hollandalı teknik adam, "İstanbul'a, bize yetecek bir skorla gitmek istiyoruz" dedi.

"EMRE BELÖZOĞLU'NUN SAHADA OLMASINI İSTİYORUM"

Geçen sene takım olarak çok iyi bir performans sergilediklerini ve bu sezon da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Van den Brom, "İzleyicilerin iyi bir futbol seyretmeleri için yarınki maçta Emre Belözoğlu'nun da sahada olmasını istiyorum" diye konuştu.

"BREZİLYALI FUTBOLCULARI ÇOK TEHLİKELİ"

İstanbul temsilcisinin kendilerinden daha yetenekli bir kadroya sahip olduğunu savunan Van den Brom, "Rakibimizi iyi araştırdık. Çok iyi bir ekip, kaliteli futbolcuları var. Avrupa'da ilk kez oynayacaklar ama futbolcularına baktığımızda daha tecrübeli ve yetenekli diyebilirim. Brezilyalı futbolcuları çok tehlikeli, onlara karşı daha dikkatli olmamız lazım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.