Jeton Geç Düşüyor

Jeton Geç Düşüyor
Zeki Ceyhan, iktidar partisinde jetonun geç düştüğünü, dün yaptıklarına bugün pişman olduğunu belirterek, terör örgütü PKK’ya yaklaşımın son örnek olduğuna dikkat çekti:

“Son günlerde  terör örgütüne karşı demediklerini bırakmıyor ve operasyonlarda geç bile kalındığını ifade ediyorlar!
‘Daha önce yapılmalıydı’ diye adeta günah çıkartıyorlar! Oysa daha önce kendilerini bu konuda uyaranları çözüm sürecine karşı çıkmak ve sürecin önemini kavrayamamakla suçluyorlardı.” 

Ceyhan’ın Milli Gazete’deki yazısının devamı şöyle: “Bize inanmayanlar arşivleri açıp baksınlar! Bu zat-ı muhteremlerin terör örgütüne ve O’nun İmralı’daki liderine yönelik sözlerini bir elekten geçirsinler!

O zaman ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacaklar!

Paralelciler konusunda aynı hatayı işlemediler mi? Önce sarmaş dolaş oldular!

Kendi itirafları ile ne istedilerse verdiler! Sonra da bir anda rüzgâr yön değiştirdi ve paralelciler tu-kaka ilan edildiler!

Paralelciler ile el ele verip “Ergenekoncu” dedikleri kişileri içeri tıkmışlardı!

Rüzgâr yön değiştirince bu defa Ergenekoncu dedikleri kişiler ile el ele verip Paralelcileri içeri tıktılar!

Demek istediğimiz o ki; bu zat-ı muhteremlerin çelişkileri bir türlü son bulmuyor! Bir gün can ciğer dost oldukları kişiler ile öbür gün kanlı bıçaklı oluveriyorlar! Dün çözüm süreci için siyasi istikballerini ortaya koyup baldıran zehri içeceklerini ilan ediyorlardı bugün ise operasyonlarda geç kalındığını söylüyorlar! Açıklamalarındaki bu tezat, bu çelişi de gösteriyor ki bu arkadaşlarımızın dost ve düşman seçiminde bir zaafları var!

Muhtemelen yüzlerine her güleni dost sanıyorlar ve onlar ne isterse hepsini yerine getiriyorlar!

Sonra da bu sahte dostlardan(!) kazık yediklerini görüp nedamet duygularını dile getiriyorlar!

Değişmeyen gerçek ise jetonlarının geç düştüğü! Jetonlarının geç düşüyor oluşu sadece kendileri ile ilgili bir sorun olsa hiç dert etmeyeceğiz ama bu yüzden hep beraber çok sıkıntı çekiyoruz!

Ülkeyi yönetenler de jeton geç düşünce hem ülke sıkıntı çekiyor hem devlet sıkıntı çekiyor, hem vatandaşlar sıkıntı çekiyor!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum