Pozantı'da Terörist Cenazelerini Yakmak İstediler

Pozantı'da Terörist Cenazelerini Yakmak İstediler
Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenledikleri silahlı saldırıda 2 polisi şehit eden ve çıkan çatışmada öldürülen 2 PKK'lının cenazeleri, Pozantı Devlet Hastanesi'nden zırhlı polis araçlarıyla alındı.

Ancak gün boyu terör örgütüne tepki gösteren öfkeli grup, terörist cenazelerinin Pozantı'dan çıkışına izin vermeyeceklerini söyleyip yolu lastik yakarak kapattı. Terörist cenazelerini alıp yakacaklarını söyleyen kalabalığı dağıtmak için polis kalabalığı gaz sıkarak ve havaya ateş açarak dağıttı.

Dağılan gruptakiler bu kez Pozantı Devlet Hastanesi yolunu kapattıkları tomrukları ateşe verdi. Polis, TOMA'larla su sıkarak ateşe verilen tomrukları söndürüp, yolu açmaya çalıştı. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan bölgeye sevk edilen askerler de polise destek verdi.

Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan da olay yerine gelerek kalabalıktakileri sakinleştirmeye çalıştı. Yolun araç trafiğine kapanması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

Saat 17.00 sıralarında polis ve jandarmanın desteğiyle yol açıldı. Teröristlerin cenazesi iseAdana Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere yola çıkartılabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum