Devlet Bahçeli'den Koalisyon Çağrısı

Devlet Bahçeli'den Koalisyon Çağrısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "AKP ve CHP’ye diyorum; oyalanmayın, savsaklamayın; buyurun hükümeti kurun ve terörün kökünü kazıyana kadar da mücadele edin" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin tweetleri şöyle:

''AH AKILSIZLAR AH!''

Şu pişkinliğe bakın; derhal silahlar susmalıymış, mutlak çatışmasızlık olmalı, taraflar arasında diyalog kurulmalıymış. Ah akılsızlar ah! Budanan akil korosunun geride kalan tortuları, toplumda barış fikrinin demlenmesi için çaba göstermişler, sorumluluk almışlar. Hayret!

Kendilerine akil diyen, gerçekte de sakil ve çakıl akıllı olan bu güruh, Türkiye Cumhuriyeti ile PKK’yı iki eşit taraf olarak lanse ediyor.

Bu utanmazların sözcüsü olan Türk ve Türkiye düşmanı olan şahıs, ne şehitleri ağzına alıyor, ne terörü kınıyor, ne de vatan diyor.

''AKİL DEĞİL KÜLLENMİŞ ZİHNİYET''

Demek istiyorlar ki PKK’ya teslim olun ülke ve milletten vazgeçin; kısaca yaşamayın, nefes almayın tarihi emanet ve sorumlulukları yok sayın.

Kalbi vatan için çarpmayan, vicdanı bu ülkenin geleceğine hizmet etmeyen satılık kalem ve düşünce sefilleriyle ortak bir istikbalimiz olamaz.

Terör saldırıları dayanılmaz hal almışken PKK severliği elden bırakmayanlara akil değil, kireçlenmiş ve küllenmiş zihniyet denir.

AK PARTİ VE CHP'YE ÇAĞRI

Artık, AKP ile CHP zamana oynamayı bırakmalı, top çevirmeyi terk etmeli, derhal ve çok acil koalisyonu kurup Türkiye'nin önünü açmalıdır.

Buhrandan buhrana yuvarlanmamızın, huzur ve sükûnet bulamayışımızın derinlik ve genişlik kazandığı bu şartlarda kimse ipe un sermemelidir.

AKP ve CHP’ye diyorum; oyalanmayın, savsaklamayın; buyurun hükümeti kurun ve terörün kökünü kazıyana kadar da mücadele edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum