Bu Da 'Beyaz Kürt' Düğünü

Bu Da 'Beyaz Kürt' Düğünü
Selahattin Demirtaş ve HDP'liler, Sırrı Süreyya Önder'in kızının düğününde buluştu.

Selahattin Demirtaş liderliğindeki HDP, Kürt gençleri silahlandırıp hem sokağa hem dağa yolladı.

Demirtaş'ın Üst Akıl'dan aldığı talimatla PKK kalleş saldırılarına başladı. Kana susayan örgüt TSK tarafından bombardımana tutuldu. Kandil yerle bir olurken PKK'nın terörist başları kaçacak delik aradı.Ama örgüt, Demirtaş'ın talimatıyla silahlanıp sokağa çıkan teröristlerin eylemleriyle her gün yeni bir hain saldırı gerçekleştirdi.

Demirtaş, Kandil'in bombalandığı gün Datça'da tatil yaptı. Bu durumdan hiç gocunmayan Demirtaş ve avanesi bu kez de milyonluk düğünde vur patlasın çal oynasın eğlenirken yakalandı.

Yaşanan tüm olaylara rağmen ne PKK'nın terörüne tek bir laf edebilen ne de terör örgütüne silah bırakma çağrısı yapabilen HDP'nin 30 vekili, Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren (23) ile Emre Abay'ın (30) nikahına gitti.

Gelinin şahitliğini HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk yaptı. Beyaz Kürtler, düğünde Emir Yeşil orkestrasının müzikleri, havai fişekler ve su gibi akan şampanya eşliğinde bol bol halay çekti. Sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi. Kürt gençleri terör örgütünün kamplarında can verirken HDP'li Önder yine nutuk atmaya devam etti. Doğacak torununun "Barış içinde bir ülkede büyümesi için çalışacağına" söz verdi.

500 BİN LİRALIK SARAY DÜĞÜNÜ

Küçüksu Kasrı, 1856 yılında Sultan Abdülmecit tarafından yaptırıldı. Yaz aylarında dinlenmek amacıyla kullanıldı. Şimdi saray düğünlerine ev sahipliği yapan mekan, Boğaz kıyısında Üsküdar- Beykoz sahil yolunda yer alıyor. Buradaki bir düğünün maliyeti ortalama 500 bin TL'yi buluyor. 

SIRRI'YA REKLAMCI DAMAT

Cemiyet hayatına hızlı giren Sırrı Süreya Önder'in damadı Emre Abay'ın özgeçmişi dikkat çekti. Genç reklamcı, Gezi olaylarının kışkırtıcısı Serdar Erener'in Alamet-i Farika reklam ajansı ve işadamı Cem Boyner'in sitesi Morhipo'da çalıştı.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.