Bakan Güllüce: 'Şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur'

Bakan Güllüce: 'Şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur'
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın terörün alçaklık şerefsizlik ve namussuzluk olduğunu söyledi.

 Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın terörün alçaklık şerefsizlik ve namussuzluk olduğunu belirterek, “Kim teröre yandaş oluyorsa, onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum” dedi.

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Bakan Güllüce, televizyonlara bakmanın dahi insanı rahatsız eder hale geldiğini belirterek, “Son günlerde üst üste gelen şehit haberleri rahatsız etmektedir. Malatya’daydım, orAda bir şehidimizin cenaze töreninde bulundum. Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, fakir işçi emeklisi Kürt ailesinin çocuğu, öldüren kim Kürtler adına eylem yapan terör. Bu kardeşimize ve bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin” dedi.

Bir kısım terör sempatizanı kendilerini aydın diyen takımın, basında ‘iki polis için bu operasyonlar bu eylemler değer mi’ dediğini hatırlatan Bakan Güllüce, “Buna ağzımızı bozmadan nasıl konuşacağız. Ağzımızı bozmadan nasıl konuşalım derken de aslında söylemek istediğimiz söylemiş oluyoruz herhalde. On binlerce insanın katiline son iki polis diye önümüze getirip koyuyorsunuz, kaç on bin, kaç iki polis, nice fakirleri, nice gariplerin, niye kadınları, nice yoksulları katletmedi mi? Kaldı ki iki polis olsa katil katil değil mi? Biz devamlı, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın, terör alçaklıktır, şerefsizliktir, namussuzluktur.

Kim teröre yandaş oluyorsa, ona sempatik bakıyorsa , onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum. Hangi renk, dil, din, ırk, ne adına yapılırsa yapılsın çünkü terör bir insanlık suçudur. Terör sadece yapıldığı ülkeye has değil bütün insanlığa yapılmış bir insanlık suçudur. Bütün dünyaya sesleniyorum, eğer başka bir dinden ırktan, dinden olsanız, bir insanlık suçu işlemiş olan bu Türkiye’deki teröristleri lanetlemeniz gerekir, terör akrep gibidir döner sizi de sokar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum