F.Bahçe'de Gözler UEFA'da! Karar Açıklanıyor

F.Bahçe'de Gözler UEFA'da! Karar Açıklanıyor
UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Shakhtar Donetsk'in Fenerbahçe karşısında 'dopingli' Fred'i oynatması ile ilgili kararını bugün verecek.

Brezilya Futbol Federasyonu, milli takım kadrosunda yer alan Fred’in Copa Amerika’da ‘kandaki doping içerikli maddeleri maskeleyen’ hidroklorotiyazid kullandığını resmen açıkladı.

Sporcuların kanında bulunması yasak olan maddenin, federasyonun ‘ilaç listesinde’ olmadığı da ifade edildi. Fenerbahçe ‘dopingli’ Fred’i kendisine karşı oynatan Shakhtar’ı, UEFA’ya şikayet etmişti.

UEFA, konuyu bugün değerlendirecek. Fred dün yaptığı yazılı açıklamada, “Masum olduğuma inanıyorum ve bu durumu kanıtlayacağım” dedi.

Öte yandan Akşam gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin konu ile ilgili itirazını değerlendirecek olan UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nda, sarı lacivertli kulübü 3 Temmuz sürecinde Avrupa kupalarından men eden isimler ağırlıkta... Men kararının altına imza atan üyeler son seçimlerde de koltuklarını korudu. Sadece Maltalı Bonett ve İspanyol Larumbe, kurula girdi...

UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun başkan ve üyeleri şunlar:

BAŞKAN: Thomas Parti (Avusturya)
ÜYELER: Jacques Antenen (İsviçre), Sandor Berzi (Macaristan), Chris Bonett (Malta-Yeni), Tomas Gea (Andorra), Kepa Larumbe (İspanya-Yeni), Hans Lorenz (Almanya), Rudolf Repka (Çek), Jim Stjerne Hansen (Danimarka), Joel Wolff (Lüksemburg).

Kaynak: Haber 7

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.