İzin Bitti, Mesaiye Devam!

İzin Bitti, Mesaiye Devam!
Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Bu sezon daha başarılı bir Akhisar Belediyespor grafiği çizmek istiyoruz" dedi.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışı kamplarının verimli bir süreç olduğunu ifade ederek, oyuncuların kamp dönemi boyunca birbirleriyle kaynaştığını ve yeni transferlerin uyum sağladığını kaydetti.

Yeni sezon için iyi bir takım oluşturduklarına işaret eden Acar, yönetim olarak takımı kamp yaptığı Avusturya'da yalnız bırakmadıklarını, takımdaki büyük gelişmeyi yerinde görüp inceleme fırsatını bulduklarını anlattı.

Akhisar Belediyespor'un yeni transferi Hugo Rodallega Martinez'in kamptan kaçtığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Acar, "Hugo, vize problemi nedeni ile Avusturya kampına hiç katılmadı, takımla çalışmalara Akhisar'da başlayacak" dedi.

İKİ TRANSFER DAHA OLACAK
Yeni sezon öncesi takıma iki oyuncu transferi daha yapmayı planladıklarını aktaran Acar, "Bu sezon daha başarılı bir Akhisar Belediyespor grafiği çizmek istiyoruz. Bunun içinde kadromuza bir stoper ve bir ön libero oyuncusu ile güçlendirmeyi düşünüyoruz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda bazı oyuncularımız ile temas halindeyiz, ancak henüz netleşmiş bir isim yok" diye konuştu.

Avusturya kampı ardından 4 günlük izne ayrılan takımın yarın Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanarak hazırlıklarına burada devam edeceğini kaydeden Acar, 8 Ağustos Cumartesi günü ise Karşıyaka ile özel maç yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: NTV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.