Rezillik İptal Edildi!

Rezillik İptal Edildi!
Tekirdağ'da başlaması planlanan 14'üncü Fanta Gençlik Festivali, yaşanan terör olayları nedeniyle vatandaşların sosyal medyadan tepki göstermesi üzerine iptal edildi.

 Bu yıl 13 şehirde yapılması planlanan Festivalin ilk ayağı Tekirdağ için kurulan 2015 yılının dev sahnesi toplandı. 3 Ağustos'ta Tekirdağ'da başlaması planlanan ve Hadise ile Athena Grubu'nun sahne alacağı 14'üncü Fanta Gençlik Festivali Tekirdağ'da büyük tepki topladı. Yaşanan terör olayları ve şehit haberlerinin gelmesine rağmen festivalin iptal edilmemesine ve sahne hazırlıklarının sürmesine sosyal medya üzerinden tepki gösteren vatandaşlar, festivalin iptal edilmesini istedi.

3-28 Ağustos tarihleri arasında Tekirdağ, İzmit, Ankara, Samsun Trabzon, Elazığ, Kayseri, Gaziantep İskenderun, Adana, Konya, Antalya, Bursa illerinde düzenlenmesi planlanan festivalin Tekirdağ ayağı gelen tepkiler üzerine iptal edildi. Biletleri günler öncesinden satılan konser için 3 günden bu yana Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa sahil dolgu alanında hazırlıkları süren 2015 yılının dev sahnesi, firmanın iptal kararı üzerine toplandı.

"FİRMA FESTİVALİN TEKİRDAĞ AYAĞINI İPTAL ETTİ"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Namık Koçak, iptal kararını firmanın kendisinin aldığını belirterek, "Bugün Fanta Gençlik Festivali için Tekirdağ’da düzenlenecek olan konser son günlerde ülkemizde yaşan gelişmelere bağlı olarak bağlı olarak oluşan hassasiyet nedeniyle iptal edildi. Konserlerin Tekirdağ ayağını iptal ettiler. Bu akşam Hadise ile Atena’nın vereceği konser için epeyce kalabalık bir bilet satılmıştı. Oldukça kalabalık insan toplanacaktı. Ancak burada yerel basında ve halk arasında oluşan hassasiyete karşı Fanta markası da olumlu bir tepki vererek, konserlerin Tekirdağ ayağını iptal ettiklerini açıkladı. Bu konuda belediyenin zaten yasaklama yetkisi yoktur. Konu ile ilgili iptal etme yetkisi vilayete aitti. Vilayetin de bu konuda herhangi bir açıklaması olmadı. Sadece Fanta markası konserin yapılmasını imaj olarak iyi olmayacağını düşündü ve Tekirdağ ayağını iptal etti" dedi.

Konserin iptal edilmesini normal karşıladığını belirten Aykut Çetin isimli vatandaş, "Konser yapılmasın. Tabii ki şu an da ülke eğlenecek pozisyonda değil. Eğlence dediğin nedir? Herkes kendi eğlencesini zaten yapar. Ama şu araya gelip de konserde oynamanın zıplamanın bir anlamı yok. Bence daha ciddi ve daha önemli şeylerin peşinde koşmaları lazım. Öncelikle şu yok dedikleri ekonomik krizin peşinde koşsunlar. Bu sıkıntıları düşünsünler konsere hiç gerek yok" dedi.

Özgür Evşen, konser için Mersin’den geldiğini söyleyerek, "Ülkemizde günde 2 veya 1 şehit veriyoruz. Bunlar tabi ki üzücü bir olay. Festival bugün Tekirdağ’da olacaktı. Biz festival için Mersin'den geldik. Güzel olur en azından Tekirdağ'ı da gezeriz dedik. Ama şehit haberinden dolayı konser iptal edildi. Zaten şu anda bütün konserler iptal edildi tahminimce. Terör olayları git gide artıyor. O kadar konseri verilmesi önemli değil. İptal olması da iyi oldu. İnsanlar burada eğlenirken burada konserin verilmesi bence olmaz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum