Emanet oy verenler 3 gün elektriksiz kalınca...

Emanet oy verenler 3 gün elektriksiz kalınca...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PKK’nın elektrik hatlarına ve tesislerine verdiği zararlara değindi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi'nin hazırladığı Türkiye Enerji Raporu Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

PKK'nın enerji üretimi ve dağıtımına zarar verdiğini söyleyen Yıldız, "Petrol, elektrik üretimi, dağıtımı yapılmasın. Oradaki Kürt kardeşlerimiz zarar görüyor. Devlete zarar vermek adına yaptığınız bu işlemi, devlet bunu finanse eder. Oradaki vatandaşımızın hizmetini aksatan Kürtçülük adına hizmet ettiğini iddia eden PKK'dır. Her hizmetin aksamasını da bundan sonra açıkça ifşa edeceğiz" dedi.

"3 GÜN ELEKTRİKSİZ KALINCA DAHA DOĞRU DEĞERLENDİRİRLER"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, erken seçim olsa da olmasa da HDP'ye verilen emanet oyların önemli bir kesiminin ortadan kalkacağına inandığını söyledi. Yıldız, şöyle konuştu:

"Şu anda HDP'nin silahlar sussun, terör olmasın cümlesini buradaki Ak Parti ve hükümetimize söyleyeceğine eğer cesareti varsa PKK'ya söylemesi lazım. PKK'nın yaptıklarını kınaması lazım. HDP'nin 7 Haziran seçimlerinden önce yaptığı şirin gözükmelerin yüzündeki boyanın aktıktan sonra gerçek haline dönüştü. Bir terör dili haline dönüştü. İster erken seçim olsun isterse olmasın HDP'ye verilen emanet oyların önemli bir kesimin ortadan kalkacağına inanıyorum. Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum