Bursa'da Kriz Derinleşti!

Bursa'da Kriz Derinleşti!
Bursaspor Kulübü, takımdan ayrılmak isteyen ve son yapılan antrenmana teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından alınmayan Volkan Şen'in kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Volkan Şen'in Almanya kampı öncesinde ve sırasında defalarca, "Bu takımda olmak istemiyorum" şeklinde görüş bildirdiği belirtilirken, teknik heyet ile yönetimin tüm olumlu yaklaşımlarına karşın, oyuncunun bu tavrını değiştirmediği vurgulandı.

Volkan Şen'in, haklı veya haksız bir gerekçe ortaya koymadan, oynamak istemediğine dair ısrarını sürdürdüğü aktarılarak, "Yeni sezon hazırlıklarına başladığımız ilk günden itibaren önce başkanımız Recep Bölükbaşı ve ardından futbol şube sorumlumuz Necmettin Kocaman ile defalarca bir araya gelen, sözleşme şartlarının iyileştirilmesi başta olmak üzere her konudaki samimi yaklaşımlarımıza rağmen, kamp sırasında da sürekli bu konuyu gündeme getiren futbolcumuz Volkan Şen, bugün menajeriyle birlikte katıldığı görüşme esnasında, 'kendisini bu takıma ait hissetmediğini' bir kez daha tekrarlamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Oyuncuyla son olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bir görüşme yaptığı kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Hocamız, kararını yeniden gözden geçirmesi hususunda yaptığı telkinlere rağmen tavrını değiştirmeyen, oynamak istemediğini ısrarla beyan eden Volkan Şen'in, bu duygu ve düşünceyle antrenmana çıkmasının uygun olmayacağını yönetime rapor etmiştir. Yönetim kurulumuz da söz konusu rapor doğrultusunda Volkan Şen'in süresiz olarak kadro dışı kalmasına karar vermiştir. TFF Süper Kupa maçı ve yaklaşan lig öncesinde, takım kaptanlığı sorumluluğunu üstlenmiş bir oyuncumuzun sebep olduğu bu gelişmenin, Bursaspor'un büyüklüğüne, sahadaki onurlu mücadelemize gölge düşürmeyeceğini biliyor, teknik kadromuzla birlikte, futbolcularımızın formaya ve armaya layık olacaklarına yürekten inanıyoruz."

Kaynak: Haber 7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.