Schweinsteiger'e Garanti Vermedi!

Schweinsteiger'e Garanti Vermedi!
Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester United'a transfer olan Bastian Schweinsteiger'in sakatlık problemine dikkat çekti;

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester United'e transfer olan Bastian Schweinsteiger için ilginç ifadeler kullandı. İspanyol teknik adam Schweinsteiger'in sakatlığına göndermede bulunarak, "Sadece sakatlıktan kurtulursa en iyi performansını gösterebilir" ifadelerini kullandı.

Bastian Schweinsteiger'in Manchester United'a transfer olması bir çok kişi tarafından sürpriz olarak karşılansa da Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, eski oyuncusu için ilginç ifadeler kullandı. Guardiola oyuncunun son 3 yılına dikkat çekerken, "Sakatlık problemi yaşamazsa Manchester United için en iyisini yapacaktır. Üst düzey bir oyuncu. Buna eminim; ancak son 3 yıl çok iyi değildi" diye konuştu.

Schweinsteiger'in son yıllarda oynadığı maç sayıları da Guardiola'nın iddialarını doğrularken, 31 yaşındaki Alman oyuncu, 2012/13 sezonunda 27 maça ilk 11'de başladı. Sonraki yıl 22 maça ilk 11'de çıkan başarılı orta saha oyuncusunun geçen yılki istatistiği ise 15'te kaldı. Manchester United'a 18 ile 20 milyon Euro arasında bir rakama transfer olan Bastian Schweinsteiger, geçen yıl 15 maça ilk 11'de çıkarken, 2002-2003'ten bu yana en düşük oranla sezonu kapattı.

PEDRO'YA KEFİL OLDU
Pep Guardiola, Manchester United'a transferi söz konusu olan eski oyuncusu Pedro'ya kefil oldu. Kırmızı Şeytanlar'ın yaklaşık 32 milyon Euro vereceği iddia edilen başarılı kanat oyuncusunu öven Guardiola, "Düşünebileceğiniz en iyi oyunculardan bir tanesi. Avrupa Kupası, Şampiyonlar Ligi kazandı ve Barcelona ile milyonlarca maça çıktı. Dünyanın her takımında oynayabilecek harika bir oyuncu" diyerek eski oyuncuna tam destek verdi.

Guardiola, Alman futbol efsanesi Lothar Matthaus'un kendisiyle ilgili "Sözleşmesi bittiğinde Manchester City'ye gidecek ve uzun süreli bir hedefi var" açıklamalarına ise yanıt vermekten kaçınırken, "Bilmiyorum. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" demekle yetindi.

Kaynak: NTV

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.