Habervaktim’den Açıklama: Eserinizle Gurur Duyun

Habervaktim’den Açıklama: Eserinizle Gurur Duyun
2 haftadır gün geçmiyor ki, şehit haberi gelmesin! Bölücü terör örgütü bugün de Şırnak’ta 3 Mehmetçiği şehit etti. PKK’yı bu derece palazlandırıp güçlendiren “açılım”ın mimarları ve goygoycularına sesleniyoruz: “Bu eser sizin. Sızlanmaya hakkınız yok...”

7 Haziran seçimlerinden kısa bir süre öncesine kadar, Hükümet’in açılım politikalarını göklere çıkarıp “tarihi adım” manşetleri atan; “yapmayın etmeyin, bu yol yanlış” diye uyaran Habervaktim.cum’u “çözümü provoke etmekle” suçlayıp, hedef tahtasına oturtan goygoycu medya ile “açılım”ın mimarları şimdi ise adeta günah çıkarırcasına itiraf üzerine itirafta bulunuyor.

Şu günlerde “çözüm süreci”nde yanlış yapıldığını mırıldanıp, bölgenin adeta PKK’nın kontrolüne bırakıldığını itiraf ediyorlar.

Sanki mimarları kendileri değil!

Aralarında devletin PKK’ya kandığını söyleyenler de var; “akilleri” eleştirenler de.

Sanki goygoyculuğunu yapanlar başkası!

Oysa “Akil İnsanlar Heyeti”ni oluşturan da kendileri; o heyette yer alanlar da! “Akil akil” ortalıkta dolaşıp, tümüyle PKK’ya yarayan “açılım” politikalarının propagandasını yapan da bunlar.

Hatta biri, çözüm süreci döneminde PKK’lıların karakol önlerine kadar gelip, Mehmetçikle el kol işaretleriyle alay ettiğini bile söyleyebiliyor, utanmadan sıkılmadan.

Bu sorumluluktan kurtulamazsınız.

Bu sizin eseriniz!

Bugün PKK dünden daha güçlü; siyasi uzantıları yüzde 13’te ve tam 3 Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimi tamamen bunlarda ise, bu sizin eseriniz; ey açılımın mimarları, ey açılımın goygoycuları.

Bugün sızlanmaya hakkınız yok.

Boynunuz eğik olmalı; utanmalısınız bu tablodan; utanmalısınız şehit yakınlarından.

Ellerinizde şehit kanı bulunuyor; bunu görüyor, bunu haykırıyoruz cesurca.

Okurlarımızın da bunu görmesi, bilmesi, tavrını ona göre belirlemesi beklentisindeyiz.

VE PARALELCİLER

Ve diğer kısım.

Paralelci medya organları.

PKK terör örgütü ve siyasi uzantıları ile “okullarına, yurtlarına dokunulmaması” talebiyle anlaşmaya varmışlar gibi…

Kahpece eylemler yapıp, polisimizi askerimizi vatandaşlarımızı şehit eden terör örgütü ve sırtlarını bunlara dayamış olan HDP’lilere tepki gösteremedikleri gibi...

Aksine PKK’ya yönelik TSK operasyonlarını eleştiriyorlar.

Yazıklar olsun size de…

Ülkenin, polisin, askerin değil; sadece ve sadece kendi okulunu, yurdunu düşünen, bu uğurda PKK terörünü görmezden gelip, TSK’nın sivilleri öldürdüğü algısı oluşturmaya çalışan ey paralelci medya, ellerinizde şehit kanı bulunuyor; bunu görüyor, bunu söylüyoruz cesurca.

Okurlarımızın da bunu görmesi, bilmesi, tavrını ona göre belirlemesi beklentisindeyiz.

VE BİR RİCA

Habervaktim.com, gerek "açılım" gerekse "paralel tehdidi"ni ilk gören ve herkes onlarla sarmaş dolaşken, üzerlerine toz kondurmazken bu hususlarda uyarılarda bulunma cesaretini göstermiş ve bu uğurda bedel ödemiş bir haber sitesidir. Lütfen bizi çıkarı için siyasi konjektöre göre haber yapan, duruş sergileyen gazetelerle, internet siteleri ile karıştırmayın.

 

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
50 Yorum