Paylaştığı Fotoğrafa Tepki Yağdı!

Paylaştığı Fotoğrafa Tepki Yağdı!
Sosyal olaylar karşısındaki tavrını kişisel hesaplarından dile getiren Beren Saat, şehitler için sessiz kalıp film sahnesi paylaşınca tepki topladı.

Bugüne kadar sosyal olaylar karşısındaki tepkisini kişisel hesaplarından dile getiren Beren Saat, bir süredir paylaşım yapmıyordu. Saat, sessizliğini ABD'den paylaştığı tatil fotoğrafıyla bozunca Türk halkının tepkisini çekti.

LOS ANGELES'TAN PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medyadan yaptığı siyasi paylaşımlarla olay yaratan ve farklı kesimlerin tepkisini çeken Beren Saat, son 5 haftadır sessizliğe bürünmüştü. Bugüne kadar Türkiye'nin her gündem maddesiyle ilgili fikrini Instagram'da dile getiren ünlü oyuncu, ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırıları karşısında sessiz kaldı. Güzel oyuncu, dün yeniden Instagram'a geri döndü. Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile evlilik yıldönümü kutlamak üzere gittiği Los Angeles'tan bir paylaşım yaptı.

"TÜRKÇE DEĞİL İNGİLİZCE"

Bu fotoğrafın altına da İngilizce olarak "Brando diyor ki; bizi bozguna uğratan yargılarımız... Capolla, palmiye ağaçları ve ay" diye yazan Beren Saat'e tepki yağdı. 5 haftadır yaşanan acı olaylarla ilgili tek kelime etmeyen ünlü oyuncuya "Los Angeles'a giden Beren Saat, hemen Amerikalı olmuş. Hem yorumunu İngilizce yazıyor hem de ülkesinden bihaber yaşıyor." yorumları yağdı. Bu arada ünlü oyuncu, daha önceki siyasi yorumları yüzünden kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun da tepkisini çekmişti.

AİLEDE KRİZ YARATMIŞTI

Beren Saat'in yaptığı siyasi paylaşımlar üzerine kayınvalide Serpil Doğulu "Senin tavrın, oğlum da dahil tüm ailemize zarar veriyor." diyerek gelinini uyardı. Hatta bu olay, aile arasında da tatsızlıklara sebep oldu.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Beren Saat, son birkaç haftadır sessiz kalınca eleştirilerin hedefi haline geldi. Beren Saat bundan 5 hafta önce yaptığı son paylaşımında Türkiye'deki eşcinsel yürüyüşlerinde yapılan polis müdahalesini eleştirmişti.

4-095.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum