Adan: '3 bin kişilik şerefsiz listesi yok ama...'

Adan: '3 bin kişilik şerefsiz listesi yok ama...'
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 3 bin kişilik şerefsiz listesine ilişkin "Elimizde liste yok ama hainler ortada" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Adan, Devlet Bahçeli'nin danışmanlarından Metin Özkan'ın "Elimizde 3 bin kişilik şerefsiz listesi var" sözlerine "Bizde bir liste yok. Vatan hainleri ortada zaten. Bu şerefsizler doğuyu verelim kurtulalım diyenler. Bu kesimin vatan sevgisi yok. Sayın Öcalan bizim liderimizdir diyen partinin mensupları için Başkanımız bilinçlice şerefsiz tabiri kullanmıştır" dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "HDP'ye oy veren şerefsizler" sözleriyle başlayan polemik devam ediyor. Bahçeli'nin danışmanı Metin Özkan, dün akşam katıldığı bir TV programında Bahçeli'nin bahsettiği  "Viski içip oyunu HDP'ye veren şerefsizlerin" bir de listesi olduğunu da ilk kez açıklayarak, "Kimlerdir? İsterseniz çantamda listesi var ama; 3 bin kişi açıp burada saymayayım, zamanımız kalmayabilir" dedi.

"SAYIN ÖCALAN BİZİM LİDERİMİZDİR DİYENLER..."

Özkan'ın sözleri, TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'a da soruldu. Adan, "Bizde bir liste yok. Vatan hainleri ortada zaten. Bu şerefsizler, doğuyu verelim kurtulalım diyenler. Bu kesimin vatan sevgisi yok. 'Sayın Öcalan bizim liderimizdir' diyen partinin mensupları için Başkanımız bilinçlice şerefsiz tabiri kullanmıştır. Her türlü şerefsizliğe öncülük yapan PKK ile birlikteliğe devam edenlerin, Devlet Bahçeli’ye dil uzatmaya gücü yetmez" şeklinde konuştu.

AZINLIK HÜKÜMETİNE MHP'NİN TAVRI

"Azınlık hükümetini desteklemediğimiz çok net. Türk askerinin dağlarda şerefsizce davranan PKK’ya karşı verdiği mücadeleyi destekliyoruz" diyen Adan, "Bu alçaklarla sonuna kadar savaşırız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum