Burası Hakkari! Roket Atarlı Volta

Burası Hakkari! Roket Atarlı Volta
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzleri maskeli iki PKK'lı görüntüleri kameralara takıldı.

PKK’ların güpegündüz sokak ortasında roketatar ve uzun namlulu silahlarla volta atar gibi dolaşması pes dedirtti. Emniyet Müdürlüğü önüne yaya olarak yüzleri maskeli PKK’lılar  soğukkanlı tavırlarıyla  dikkat çekti.

“Güvenlik Zaafı Var”

PKK’ların Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne gündüz gözüne ağır silahlarla yaptığı bu baskın kısa bir süre  önce Suruç patlaması ve hava operasyonları sonrası yine PKK’lıların İstanbul’da kaleşnikoflarla silahlarla cenazeleri karşılamalarını  anımsattı. Bu  olaylarla ilişkin  Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İstanbul'da bile hala yüzleri kapalı, ellerinde silahlarla rahatlıkla yürüyebiliyorlarsa bizim de maalesef güvenlik zaafımız var demektir. Gereken adımlar atılacaktır' açıklaması yapmıştı.
Terör olaylarının ciddi bir tırmanışa geçtiği, son iki haftada yirminin üzerinde şehit verdiğimiz bu süreçte Yüksekova Emniyet Baskını “güvenlik zaafı” noktasında beklenen “gerekli adımlarının”atılmadığını gösterdi


Haber Analiz/habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum