İşte O “Şerefsizler” Listesi

İşte O “Şerefsizler” Listesi
MHP danışmanı Metin Özkan’ın “şerefsizler listesi” neyin nesi, kimlerden oluşuyor. İşte o liste gerçeği:

MHP lideri Bahçeli’nin PKK sevicileri kastederek yaptığı “boğazda viskisini yudumlayıp, oyunu HDP'ye veren şerefsizler” çıkışının ardından, danışmanı Metin Özkan katıldığı bir televizyon programında “3 bin kişilik şerefsizler listesi var” demişti.

MHP'nin "her türlü yanlışı not ettiğini" belirten Özkan, şunları kaydetmişti: "Biz MHP olarak kimseyi fişlemeyiz. Ama MHP yapılan her türlü yanlışı not eder. O Boğaz'da oturan birileri de bunların içinde o 63'lüklerin (Akil İnsanlar heyeti) çoğu da dahil, ülke çözüme mutluluğa gidiyor, refaha gidiyor diye insanlara propaganda yapıp bugün o şehit olan insanların kanını elinde dolaştırırken biz o insanların çetelesini tutuyoruz."

BÖYLE BİR LİSTE VAR MI?

Peki böyle bir liste var mı; varsa içinde kimler yer alıyor?

Habervaktim’in edindiği bilgilere göre, ne Metin Özkan’da ne de MHP’de böyle bir liste var! Partide, Metin Özkan’ın bu ifadeyi “kafalarında yer etmiş notlardan” yola çıkarak kullandığı, “şerefsiz” olarak değerlendirdikleri kişilerin aslında herkesin gözü önünde olduğu belirtiliyor.

Nitekim konu MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan’a soruldu, Adan "Bizde bir liste yok. Vatan hainleri ortada zaten. Bu şerefsizler doğuyu verelim kurtulalım diyenler. Bu kesimin vatan sevgisi yok. Sayın Öcalan bizim liderimizdir diyen partinin mensupları için Başkanımız bilinçlice şerefsiz tabiri kullanmıştır” dedi.

Kimdir MHP’nin kafasında not ettiği isimler?

Bu isimlerin başında, kimi gazeteci-yazar ile STK temsilcisi ve akademisyenler; “Kürt sorunu-Kürt sorunu” deyip, meseleyi hep Öcalan-PKK-HDP’ye yontan, isimler geliyor.

“Akiller”in çok önemli bir bölümü de bu isimler arasında yer alıyor.

Yine, marjinal sol örgütlerin pek çok temsilcisi de, MHP’nin kafasına not ettiği “şerefsizler” listesindeki yerini almış durumda.

Ve Alisiz Aleviliği savunup bölücülük yaparak, PKK terörünü “hak mücadelesi” gören dernek ve vakıf temsilcileri de bu listede.

MHP’nin kafasındaki “şerefsizler listesi”nde yer alan isimlerden bazıları da, kriptolar.

Aslında “Müslüman” olmayan, kökleri 1915’e dayanan fakat “Müslüman” gibi, “Türk” gibi görünen kimi kişiler. 

Bunlar başta PKK ve DHKP-C olmak üzere ülkedeki terör örgütlerini her fırsatta şirin göstermeye, aklamaya çalıştıkları için MHP’nin kafasındaki “şerefsizler listesi”ne girmiş durumda.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum