Odacılarda Vahdet Gerginliği

Odacılarda Vahdet Gerginliği
Vahdet’in İstanbul’a getirilecek olan İsrailli top modele 10 dakika için 700 bin TL ödeme yapılacak olmasıyla ilgili eleştirel haberi, odacıları gerdi. Odatv, “Dinciler Bar Refaeli’ye taktı” diye haber yapıp, Vahdet’i hedef aldı.
Vahdet gazetesi bugün ilk sayfasından dikkat çeken bir haber yayınladı. 
 
Gazetenin haberine göre, Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği  bu yıl ki “Laleli Fashion Shopping Festival” için İsrailli Siyonist top model Bar Refaeli’yi İstanbul’a getiriyor. 
 
Festivalde podyuma çıkarılacak olan Siyonist top modele 10 dakikalık bu “hizmeti”nin karşılığı olarak 700 Bin Türk

Vahdet

 Lirası ödenecek.    
 
SPONSORLARI DA ÜZECEKTİR!
 
İç Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Yakut, festivalin sponsorları arasında bazı kamu kurumlarının da bulunduğuna dikkat çekerek “Maddi desteklerinin İsrailli bir mankene akıtılacak olması eminim ki onları da üzecektir” dedi. 
 
HABER ODACILAR’I GERDİ 
 
Vahdet’in, İstanbul’a getirilecek olan İsrailli top modele 10 dakika için 700 bin TL ödeme yapılacak olmasıyla ilgili bu eleştirel haberi, odacıları gerdi.  Odatv, “Dinciler Bar Refaeli’ye taktı” diye haber yapıp, Vahdet’i hedef aldı. 
 
Odatv’nin sözde haberinde “Dinci gazete Vahdet, İsrailli model Bar Refaeli'yi, Laleli'deki Fashion Shopping Festivali'nde mankenlik yapacak diye hedef aldı” denildi. 
 
Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum